2012-07-09 19:09:57
Φωτογραφία για ΕΚΕΙ... ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού βρίσκεται σε μια πλαγιά των Άλπεων και συνδυάζει το μοντέρνο με την παράδοση.

Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", η πολυτέλεια συναντά το απλό και η παράδοση το μοντέρνο. Σε μια πλαγιά των Άλπεων, βόρεια του Αχενκιρ βρίσκεται το ξενοδοχείο (Four Stars Superior) «Κρόνταλερ». Εκεί διαμένουν, ξεκουράζονται και γεμίζουν τις... μπαταρίες τους μετά την επίπονη δουλειά στο προπονητικό κέντρο της μικρής αυστριακής πόλης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι παίκτες του και όλα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που πρωτοξεκίνησε να φιλοξενεί κόσμο εδώ και 25 χρόνια, το οποίο πριν από περίπου 24 μήνες γκρεμίστηκε και χτίστηκε από την αρχή.

Είναι ένα ξενοδοχείο που χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς της περιοχής μοντέρνο, το οποίο, όμως, έχει κρατήσει όλα τα στοιχεία της παράδοσης της Αυστρίας. Έχει όλα τα κομφόρ και τις ανέσεις, ωστόσο, λέγεται ότι αντί για έπιπλα σε πολλά δωμάτιά του έχει μεγάλους κορμούς δέντρων.

Είναι ένα ξενοδοχείο ιδιαίτερα δημοφιλές το χειμώνα, καθώς βρίσκεται δίπλα στο χιονοδρομικό κέντρο. Επίσης, έχει γραφτεί στον τοπικό Τύπο πως σύντομα θα έχει και ελικοδρόμιο. Και αυτό μόλις εξασφαλίσει από το αυστριακό κράτος την ειδική άδεια που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο που ακολουθεί είναι... πνιγμένο μέσα στα δέντρα...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ