2012-07-09 18:46:22
Φωτογραφία για Χαλκιδική: 19χρονοι Αλβανοί έκλεβαν σπίτια! (Μεμονωμένο περιστατικό...)
Συνελήφθησαν χθες (08.07.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας Χαλκιδικής, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών – Παλιουρίου Χαλκιδικής (ύψος Κρυοπηγής), κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν οι προαναφερόμενοι και σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος και στην κατοχή του ενός από αυτών βρέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα χρηματικά ποσά των (2.001) δολαρίων Η.Π.Α., (2.120) ευρώ και (4.890) δηναρίων Σερβίας και διάφορα αντικείμενα και έγγραφα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, αφού εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, αφαίρεσαν τα ανωτέρω πράγματα και χρηματικά ποσά από δύο διαφορετικά διαμερίσματα όπου διέμεναν δύο τουρίστες υπήκοοι Σερβίας στην Χανιώτη Χαλκιδικής.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ κατασχέθηκαν και διαρρηκτικά εργαλεία.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας Χαλκιδικής, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ