2012-07-09 18:35:05
Φωτογραφία για Κασιδιάρης: Έχω διαβάσει και τον Τσελεμεντέ του Αναρχικού και το Ο αγών μου
Ακόμη και να μην είχε προηγηθεί το χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Ο 32χρονος χρυσαυγίτης Βουλευτής από τον Πειραιά αποκαλύπτει στο weekend το αληθινό του πρόσωπο κι όχι εκείνο που όπως υποστηρίζει κατασκεύασαν τα ΜΜΕ επειδή … «πουλάει». «Μεγάλωσα ήρεμα και θα έλεγα χωρίς στερήσεις σε μια μεγάλη οικογένεια. Οι γονείς μου φρόντισαν να μου δώσουν αρχές και αξίες τις οποίες τηρώ. Μου δίδαξαν πολλά και πάνω απ’ όλα να μιλάω σωστά ελληνικά. Αυτό συνεχίστηκε και στο σχολείο. Αγαπούσα τη μελέτη και υπήρξε αριστούχος μαθητής».

Αναφερόμενος στην εξωτερική του εμφάνιση, είπε οτι γυμνάζεται. Σχολίασε μάλιαστα και την απόφαση Μιχαλολιάκου να μη τους επιτραπεί να πηγαίνουν στο γυμναστήριο της Βουλής. "Έ, δεν μας απαγόρευσε και τη γυμναστική. Δεν είναι έτσι. Απλά συμφωνήσαμε όλοι ότι δεν θα χρησιμοποιούμε το γυμναστήριο της Βουλής. Για να μην κάνουμε κακές παρέες…".


Ερωτηθείς για τα βιβλία που θα βρει κανείς στη βιβλιοθήκη του, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε: "Διάφορα, αλλά κυρίως λογοτεχνικά και όσα έχουν να κάνουν με την αρχαία ελληνική ιστορία, της οποίας είμαι λάτρης.

"Να υποθέσω πως αν ψάξει κανείς δεν θα βρει τον «Τσελεμεντέ του Αναρχικού», αλλά θα βρει το «Ο Αγών μου»" ρώτησε η δημοσιογράφος για να λάβει την απάντηση: "Λάθος. Θα τα βρει και τα δύο. Κι αν τα δει κανείς θα καταλάβει ότι τα έχω διαβάσει. Δεν τα έχω μόνο για να γεμίζουν τη βιβλιοθήκη μου.

Αναφερόμενος στην εικόνα που όπως λέει έπλασαν γι' αυτόν τα ΜΜΕ, είπε: "Δεν νομίζω ότι έχω την εικόνα του σκληρού. Αυτή την εικόνα θέλησαν να την περάσουν τα ΜΜΕ γιατί αυτή πουλούσε. Στις διαπροσωπικές μου σχέσεις είμαι ένας ήρεμος άνθρωπος που σε κάθε κατάσταση αντιδρώ φυσιολογικά, όπως όλοι. Άλλωστε το έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι πίσω από το πολιτικό κοστούμι, όταν πρέπει να λειτουργήσω ανθρώπινα, δεν καταπιέζομαι. Γενικότερα, είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Δεν επιδιώκω εντάσεις αρκεί φυσικά να μην προκληθώ. Σ’ αυτή την περίπτωση αντιδρώ φυσιολογικά, όπως κάθε άνθρωπος".
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ