2012-07-09 17:55:25
Φωτογραφία για «Υπογράφει ο Μάκος»
Σίγουρη θεωρούν τη μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου στη Μόναχο 1860 οι Γερμανοί, όπως προκύπτει και από δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται με τη βαυαρική ομάδα.

Συγκεκριμένα, στο dieblaue24 ο αναφέρουν στον τίτλο του ρεπορτάζ ότι ο Μάκος είναι παίκτης της ομάδας και στο κείμενο γράφουν: «Ο Μάκος, ο διακαής πόθος του Ράινερ Μάουερ, έρχεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Η Μόναχο 1860 πρέπει να δώσει 350.000 ευρώ στην ΑΕΚ, ακόμη 100.000 ευρώ αν η γερμανική ομάδα ανέβει στην Μπουντεσλίγκα, ενώ υπάρχει και μπόνους αν παίξει 25 παιχνίδια την νέα σεζόν ο Μάκος. Η ΑΕΚ ζητά και 15% από ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Μάλιστα, σήμερα αναμένεται στην Γερμανία ο παίκτης για να υπογράψει. Ο Μάουερ όμως δεν επιβεβαιώνει τίποτε δηλώνοντας στο site «Έχω ακούσει τις φήμες…».

To gazzetta.gr είχε γράψει από χθες, Κυριακή, ότι η υπόθεση ουσιαστικά είναι τελειωμένη καθώς οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει (ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται ήδη στο Μόναχο για ιατρικές εξετάσεις) αλλά αν το ποσό που αναφέρουν οι Γερμανοί είναι και το σωστό, τότε στην ΑΕΚ μάλλον δεν χειρίστηκαν και με τον καλύτερο τρόπο αυτό το θέμα καθώς θα μπορούσαν να πάρουν περισσότερα www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ