2012-07-09 17:29:49
Φωτογραφία για ΑΗΤΤΗΤΗ Η ΜΕΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ολοκληρώθηκε το «Τουρνουά Ειρήνης & Φιλίας» στη Λέσβο, με την μεικτή ομάδα Σχολών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να αναδεικνύεται νικήτρια.

Η μεικτή ομάδα, αποτελούμενη από αθλητές των Σχολών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αλίμου, Χαλανδρίου, Λαμίας, Βόλου και Ναυπλίου, κατέκτησε αήττητη την πρώτη θέση στο «Τουρνουά Ειρήνης & Φιλίας», που διεξήχθη από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου, στη Μυτιλήνη. Σε μια συμβολική για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κίνηση, το κύπελλο του νικητή σήκωσαν τα παιδιά της μεικτής Σχολών μαζί με τους συναθλητές τους από την Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Μυτιλήνη.

Η διοργάνωση που χορηγήθηκε εξ ολοκλήρου από την οικογένεια Τρύφων, είχε μεγάλη ανταπόκριση και υποστήριξη από την τοπική κοινωνία. Η φιλοξενία των αποστολών από την οικογένεια Τρύφων ήταν εξαιρετική και συνέβαλε στη διεξαγωγή μιας άρτιας διοργάνωσης. Στόχο της ήταν η καλλιέργεια του πνεύματος καλής γειτονίας, αθλητικού πολιτισμού και ειρηνικής συνύπαρξης με την γειτονική Τουρκία.


Άξιοι πρεσβευτές αυτού του κλίματος ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, ελληνικών και τουρκικών, που έλαβαν μέρος στο τουρνουά. Με οδηγό τους το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι, προσπάθησαν για το καλύτερο και ανέδειξαν τη σημασία της αθλητικής φιλίας. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ομάδες αντάλλαξαν δώρα μεταξύ τους, που περιλάμβαναν και παραδοσιακά προϊόντα.

Από την πλευρά της, η Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που εκπροσωπήθηκε στο τουρνουά από τον Τεχνικό Σύμβουλο και Scout, κύριο Γιώργο Αμανατίδη, το στέλεχος της Διεύθυνσης Ακαδημίας, κύριο Βασίλη Νάνο και τον Προπονητή των Αγωνιστικών Τμημάτων της Ακαδημίας, κύριο Φώτη Παπαπαναγή, συγχαίρει τους διοργανωτές και εύχεται την επανάληψη του τουρνουά το επόμενο καλοκαίρι, κάτι άλλωστε που αποτέλεσε και ευχή όλων των παιδιών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι αγχώνει την Έλενα;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι αγχώνει την Έλενα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ