2012-07-09 15:06:58
Φωτογραφία για «Δεν λέω ότι είναι άγιος αλλά…»
Φωτό από το metrosport.gr

Ο εκπρόσωπος του Σαμπένγκου Μπανγουρά, Ανδρέας Ικίμης, μίλησε για τον χαρακτήρα του νέου αποκτήματος (όπως όλα δείχνουν ) του ΠΑΟΚ, αλλά και για τις ικανότητες τις που διαθέτει ο στράικερ από τη Νέα Γουινέα.  Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «ΑθλητικούMetropolis»:

Για τον χαρακτήρα του Μπανγουρά και για τα περιστατικά στον Πανσερραϊκό: «Τον Μπανγουρά τον αδικούμε κατά κάποιον τρόπο. Το θέμα είναι ότι είναι παρεξηγημένος γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει κάποια πράγματα αλλά του έχουν προστεθεί και άλλα. Δεν έχει αργήσει ποτέ σε προπόνηση ούτε είχε αψιμαχίες με συμπαίκτη του. Είναι ένα ήσυχο και φιλότιμο παιδί. Είναι ένας απλός άνθρωπος. Κάποιες φορές ο Σάμι θεώρησε ότι αδικήθηκε και δεν μπορούσε να βρει λύση. Και το σωστό για τον ίδιο ήταν να φύγει από την ομάδα. Υπήρχε ένα πρόβλημα με το συμβόλαιο τότε με τον Πανσερραϊκό και θεώρησε πως έγινε αδικία και έτσι έφυγε. Πριν ένα χρόνο δεν υπήρχε για την ΕΠΟ εξάμηνο συμβόλαιο αλλά μόνο ετήσιο. Είχε υπογράψει συμβόλαιο το Γενάρη για έξι μήνες αλλά σύμφωνα με την ΕΠΟ ήταν ετήσιο. Για αυτό έφυγε και δεν γύρισε» και πρόσθεσε:


«Από τον Πανσερραϊκό έφυγε δύο φορές. Την άλλη φορά είχε πρόβλημα με τον Όγιος και έφυγε. Ήταν κανονικά στην προετοιμασία και την ημέρα που έφυγε ο Σάμι η ομάδα είχε αποκτήσει αμέσως ποδοσφαιριστή λες και τον είχαν έτοιμο. Δεν λέω ότι είναι άγιος, αλλά είναι ένα παιδί που αν του δώσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση που πρέπει θα στο ανταποδώσει. Οι άλλοι προπονητές πίνουν νερό στο όνομά του».

Για το τι προβλέπει ότι θα πετύχει ο Μπανγκουρά στον ΠΑΟΚ: «Ο Σάμι στη Λόκερεν πήρε τη θέση του Κόλερ. Ο Σάμι θα κάνει μια ανεπανάληπτη χρονιά, γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και το περιβάλλον του ΠΑΟΚ περικλείεται από ανθρώπους που ξέρουν το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι έχει μια τρέλα και αυτό φαίνεται από το πώς πανηγυρίζει. Αλλά είναι καλή τρέλα και δίνει τα πάντα για την ομάδα».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ