2012-07-09 11:30:08
Φωτογραφία για Δεν συμβιβάζεται ο Λέτο
Ο Λέτο δεν απάντησε στην πρόταση του Παναθηναϊκού για επέκταση του συμβολαίου του και δεν φαίνεται θετικός στην πρόταση μείωσης των αποδοχών του. Νέος κύκλος επαφών.

Άκαρπη αποδείχτηκε η επικοινωνία του Δημήτρη Γόντικα με τον μάνατζερ του Σεμπάστιαν Λέτο, Φερνάντο Κονσεντίνο, αφού οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρότεινε στην πλευρά του Αργεντινού να επεκταθεί το συμβόλαιό του για ένα χρόνο ή ακόμη και δύο, και παράλληλα πρότεινε να μειωθούν οι αποδοχές του που ανέρχονται σε 1,2 εκ. ευρώ ετησίως.

Η απάντηση της πλευράς του παίκτη όμως ήταν καταρχήν αρνητική. Άλλωστε, ο Λέτο έχει στραμμένη την προσοχή του στην αποθεραπεία του που θα κρατήσει ως το Φεβρουάριο του 2013. Από εκεί και πέρα, στόχος του είναι να επιστρέψει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους και δεν βιάζεται να ασχοληθεί από τώρα με το συμβόλαιό του, που έχει διάρκεια ως το 2014.


Όσο για τα χρήματά του, ο Παναθηναϊκός του έχει φερθεί άψογα. Το ίδιο όμως και εκείνος, αφού γνωρίζει τις δυσκολίες στα πράσινα ταμεία και γι΄αυτό δεν έχει πιέσει ποτέ την διοίκηση και έχει υπογράψει διακανονισμό για τα οφειλόμενα. Ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένος να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις και αυτό δύσκολα θα αλλάξει.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι από την ΠΑΕ ετοιμάζουν νέο κύκλο επαφών με τον μάνατζέρ του, ο οποίος βρίσκεται πάλι στην Ιταλία και θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε περίπου 10 ημέρες. Επομένως, από τις 20 Ιουλίου και μετά το θέμα του «Σέμπα» θα τεθεί επί τάπητος και εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΙΤΕ: Υγρή και άγρια!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ: Υγρή και άγρια!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ