2012-07-09 10:51:03
Φωτογραφία για Προσφυγή του Σταύρου Ψωμιάδη στο Δικαστικό Συμβούλιο
Tην αποφυλάκισή του διεκδικεί με προσφυγή του στο Δικαστικό Συμβούλιο ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, ο οποίος μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ και κακουργηματικής φοροδιαφυγής.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης που κρατείται μαζί με τον επίσηςπροφυλακισμένο πατέρα του αρνείται τις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα «Νέα» αρνείται ότι έχει διαπράξει και κακουργηματική φοροδιαφυγή υποστηρίζοντας ότι ο διοικητικός έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές του υπουργείου Οικονομικών και πριν αυτός ολοκληρωθεί δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί αδίκημα εις βάρος του.

Ο κατηγορούμενος επικαλείται επίσης ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, αφού μόνος του εμφανίστηκε στη Δικαιοσύνη προτού η Αστυνομία εκτελέσει το ένταλμα σύλληψής του, ενώ μέχρι σήμερα ήταν συνεπής και σε όλα του τα «ραντεβού» με το ΣΔΟΕ και τις άλλες προανακριτικές Αρχές όποτε χρειάστηκε να προσκομίσει στοιχεία στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι είναι αθώος.
tsantiri.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ