2012-07-08 23:51:09
Φωτογραφία για ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΡΑ ΤΟ... ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, το Σάββατο και την Κυριακή, αποφάσισε να μην κάνει απογευματινή προπόνηση στους παίκτες του.

Γι’ αυτό άλλωστε και χθες και σήμερα το πρωί, η προπόνηση διήρκησε για δύο ώρες και το πρόγραμμα είχε αρκετές ασκήσεις με πολύ τρέξιμο αλλά και μπάλα, ενώ παράλληλα έπαιξαν και ένα δίτερμα.

Έτσι από τη στιγμή, που οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν μόνο το πρωί, το απόγευμα είχαν ελεύθερο χρόνο να κάνουν ό,τι θέλουν, ακόμη και να βγουν από το ξενοδοχείο και να περπατήσουν στο χωριό, αφού δεν έχουν βγει μέχρι τώρα καθόλου έξω.

Παρ’ όλα αυτά όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" προτίμησαν να μείνουν για δεύτερη συνεχή μέρα στα δωμάτιά τους και να μη βγουν καθόλου, καθώς υπάρχει μεγάλη κούραση από τις προπονήσεις καθημερινά. Έτσι, οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, έμειναν και σήμερα μέσα, με συντροφιά τους φορητούς τους υπολογιστές, βλέποντας διάφορες ταινίες που έχουν φροντίσει να έχουν μαζί τους ή «σερφάροντας» στο ίντερνετ.

Μερικοί απ’ τους παίκτες μάλιστα, επέλεξαν να χαλαρώσουν ακόμα περισσότερο κάνοντας μασάζ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ