2012-07-08 22:50:01
Φωτογραφία για «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΖΑΜΑΛ ΚΑΙ ΕΛΝΤΕΡΣΟΝ»
Οι Τζαμάλ Μαχάμαντ Μπίντι και Έλντερσον, δύο παίκτες της Μπράγκα οι οποίοι έχουν απασχολήσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ίσως αποχωρήσουν φέτος το καλοκαίρι από το ρόστερ της ομάδας, δίνοντας την δυνατότητα στον Ολυμπιακό εφόσον το αποφασίσει να τους διεκδικήσει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Βασιζόμενο σε blogger τοπικής εφημερίδας της Μπράγκα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ζοσέ Πεσέϊρο -που σύμφωνα με την υπογράφουσα το κείμενο έχει αλλάξει κατά πολύ τον τρόπο δουλειάς στην ομάδα έχοντας βάλει την δική του σφραγίδα- σκέφτεται σοβαρά να ελαφρύνει το ρόστερ της ομάδας, που εντός της επόμενης εβδομάδας θα φτάσει τους 32 παίκτες.

Η Ζοάνα Ρούσο Μπέλο που παρακολουθεί το ρεπορτάζ της Μπράγκα και καταγράφει τις εντυπώσεις της και τις απόψεις επισημαίνει ότι «οι Τζαμάλ και Έλντερσον είναι δύο παίκτες που μπορεί να φύγουν καθώς ο προπονητής της ομάδας θέλει να μειώσει το ρόστερ της ομάδας».


Για τον Τζαμάλ έχει ακουστεί ενδιαφέρον της Πόρτο Ο Λίβυος αμυντικός χαφ, που έχει πατέρα από την Λιβύη και μητέρα από το Τσαντ, είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Ζαρντίμ, μαζί με τους Κουστόδιο και Μπαρμπόσα. Τον Τζαμάλ ο Πορτογάλος τον πιστεύει πολύ και τον θέλει στον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση λοιπόν που αποχωρήσει από την Μπράγκα, τότε ίσως οι πρωταθλητές Ελλάδας καταπιαστούν με 29χρονο διεθνή παίκτη. Όσον αφορά στον έτερο παίκτη, τον Νιγηριανό αριστερό μπακ, Έλντερσον, είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έχει στα υπ' όψιν του ο νυν κόουτς των ερυθρολεύκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ