2012-07-08 19:33:06
Φωτογραφία για Συνέλαβαν 8 άτομα και εξιχνίασαν κλοπή στη Γράμμουσα
Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Λακωνίας. Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα και προσήχθησαν σαράντα τρία (43).

Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση κλοπής σε αποθήκη στη Γράμμουσα Λακωνίας.”

Στο πλαί­σιο αντι­με­τώ­πι­σης του φαι­νο­μέ­νου της εγκλη­μα­τι­κό­τη­τας, πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε χθες (6-7-2012), από το με­ση­μέ­ρι έως το βρά­δυ, ευ­ρεία αστυ­νο­μι­κή επι­χεί­ρη­ση στην πε­ρι­φέ­ρεια Λα­κω­νί­ας, η οποία ορ­γα­νώ­θη­κε από την Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Λα­κω­νί­ας.

Κα­τά την διάρ­κεια της επι­χεί­ρη­σης, έγι­ναν έλεγ­χοι σε με­γά­λο αριθ­μό ατό­μων και οχη­μά­των, ενώ προ­σή­χθη­σαν συ­νο­λι­κά σα­ρά­ντα τρία (43) άτο­μα και συ­νε­λή­φθη­σαν οκτώ (8) άτο­μα.

Τα άτο­μα που συ­νε­λή­φθη­σαν, εί­ναι:

• Τρεις (3) αλ­λο­δα­ποί, για­τί διέ­με­ναν πα­ρά­νο­μα στην Χώ­ρα.

• Ένας (1) ημε­δα­πός και ένας (1) αλ­λο­δα­πός, για κα­τα­δι­κα­στι­κές απο­φά­σεις.


• Τρεις (3) ημε­δα­ποί, για κα­το­χή ναρ­κω­τι­κών.

Επι­πλέ­ον, βε­βαιώ­θη­καν πε­νή­ντα τρεις (53) πα­ρα­βά­σεις του Κώ­δι­κα Οδι­κής Κυ­κλο­φο­ρί­ας και έντε­κα (11) πα­ρα­βά­σεις του Υγειο­νο­μι­κού Κα­νο­νι­σμού.

Κα­τά τη διάρ­κεια της επι­χεί­ρη­σης κα­τα­σχέ­θη­καν, δύο (2) δεν­δρύλ­λια κάν­να­βης, -0,7- γραμ­μά­ρια κο­κα­ΐ­νης και -0,7- γραμ­μά­ρια κάν­να­βης.

Επι­πλέ­ον, εξι­χνιά­στη­κε μία (1) υπό­θε­ση κλο­πής σε απο­θή­κη στη Γράμ­μου­σα Δή­μου Ευ­ρώ­τα Λα­κω­νί­ας, που εί­χε γί­νει τα τέ­λη Φε­βρουα­ρί­ου του 2012, ενώ σχη­μα­τί­στη­κε δι­κο­γρα­φία σε βά­ρος ενός 19χρο­νου ημε­δα­πού, για κλο­πή.

Οι συλ­λη­φθέ­ντες θα οδη­γη­θούν στους κ. Ει­σαγ­γε­λείς Πρω­το­δι­κών Σπάρ­της και Γυ­θεί­ου.

Οι δρά­σεις αυ­τές εί­ναι στο­χευ­μέ­νες και απο­σκο­πούν στην πρό­λη­ψη, αλ­λά και την κα­τα­στο­λή της εγκλη­μα­τι­κό­τη­τας.

notospress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ