2012-07-08 18:59:36
Φωτογραφία για Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Κειτά, που πάει Κίνα
Ο Σεϊντού Κεϊτά αποτελεί παρελθόν από Μπαρτσελόνα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας και ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό την Κίνα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Την απόφασή του να μη συνεχίσει τη νέα σεζόν στη Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ο Σεϊντού Κεϊτά, ο οποίος στα τέσσερα χρόνια που ήταν κάτοχος της φανέλας με το Νο 15 κατέκτησε με τους Καταλανούς 14 τίτλους.

Η διοίκηση των Καταλανών ευχαρίστησε τον μέσο από το Μάλι για την προσφορά του στο σύλλογο μέσω ανακοίνωσης, ενώ σύμφωνα με την αποκάλυψη της καταλανικής "Sport" ο Κεϊτά θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ευρώπης.

Συγκεκριμένα στην Νταλιάν Αερμπίν, με τον κινέζικο σύλλογο να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια έναντι 14.000.000 ευρώ και τον παίκτη να βάζει την περασμένη Παρασκευή την υπογραφή του ύστερα από συνάντηση που είχε στο Παρίσι με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Λι.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πρώην άσος των "μπλαουγκράνα" θα πάρει τη φανέλα με το Νο 20 στην πλάτη ενώ αφού διευθετήσει κάποια προσωπικά θέματα στην πατρίδα του θα βρίσκεται στις 16 Ιουλίου στην Κίνα για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ