2012-07-08 15:03:58
Φωτογραφία για Μπρούντερλε: Να δοθεί λίγος χρόνος στην Ελλάδα
Υπέρ της παράτασης του χρόνου για την εφαρμογή του δημοσιονομικού προγράμματος στην Ελλάδα τάχθηκε ο Ράινερ Μπρούντερλε, πρόεδρος της ΚΟ του FDP και πρώην υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, διευκρινίζοντας, όμως, ότι αυτό το χρονικό διάστημα δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από κάποιες εβδομάδες. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Welt am Sonntag», είπε ότι δεν διακρίνει περιθώρια για αλλαγές στα συμφωνηθέντα και τόνισε ότι: «Τώρα θα πρέπει να εκπληρωθούν οι όροι». Την ίδια ώρα εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος στο ενδεχόμενο χορήγησης στην Ελλάδα ενός τρίτου πακέτου στήριξης. «Κάναμε ήδη πάρα πολλές παραχωρήσεις στην Ελλάδα», είπε.

Ακόμα, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός ακόμη «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, υποστήριξε ότι αυτό είναι υπόθεση των ιδιωτών πιστωτών.

Τέλος, όπως είπε «η αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν είναι ταμπού». Μάλιστα, μίλησε με ποδοσφαιρικούς όρους λέγοντας ότι «όποιος δεν τηρεί τους κανόνες δέχεται την κίτρινη κάρτα. Και μετά έρχεται η κόκκινη κάρτα και θα πρέπει ο παίκτης να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο». Και όπως είπε «την κίτρινη κάρτα την έχει δει ήδη η Ελλάδα».
24h
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρημη πόλη στα Τρίκαλα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρημη πόλη στα Τρίκαλα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ