2012-07-08 11:00:24
Φωτογραφία για Κουίζ: Πόσο εύκολη είσαι; Απάντησε στο τεστ για να μάθεις
ο πόσο εύκολη είναι μια γυναίκα είναι σχετικό. Έτσι μια γυναίκα μπορεί να είναι πολύ εύκολη σε κάποιον που της αρέσει πολύ, ενώ ταυτόχρονα όλοι οι άλλοι να την θεωρούν πολύ δύσκολη επειδή αυτή δεν τους δίνει καθόλου σημασία. Πολλές φορές μάλιστα, το πόσο εύκολη είναι μια γυναίκα εξαρτάται και από το στόχο που έχει. Αν για παράδειγμα μια γυναίκα θέλει να περάσει καλά, τότε δεν θα το παίζει και τόσο δύσκολη γιατί θα είναι σαν να κοροϊδεύει τον εαυτό της. Αν από την άλλη μεριά κάποια γυναίκα θέλει να κάνει σοβαρή σχέση με κάποιον άντρα, τότε είναι πολύ πιθανόν να το παίξει και λίγο πιο δύσκολη έτσι ώστε να ανεβεί στην υπόληψή του (μια παλιά γυναικεία τεχνική). Όπως βλέπουμε, το πόσο εύκολη είναι μια γυναίκα είναι σε πολλές περιπτώσεις σχετικό. Παρόλα αυτά, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι υπάρχουν και ορισμένοι αντικειμενικοί παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι μια γυναίκα. Εμείς στο blog Δυναμική Γυναίκα (γνωστοί για τα κουίζ μας) δημιουργήσαμε ένα ερωτηματολόγιο που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το πόσο εύκολη είσαι. Αν θέλεις να μάθεις λοιπόν πόσο εύκολη είσαι δεν έχεις παρά να απαντήσεις στο παρακάτω κουίζ.


Πριν όμως προχωρήσουμε στο κουίζ, καλό είναι να αναφέρουμε ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μέτρα σύγκρισης για το πόσο εύκολη είναι μια γυναίκα. Ας δούμε λοιπόν ορισμένα από αυτά:

φώτο από:Haags Uitburo

Η κοινωνία

Η κοινωνία στην οποία ζει η γυναίκα παίζει καθοριστικό ρόλο στο κατά πόσο εύκολη ή δύσκολη μπορεί να είναι ή καλύτερα να θεωρείται. Έτσι, μια γυναίκα που ζει σε μία χώρα στην οποία οι ελευθερίες και τα δικαιώματα των γυναικών είναι πολύ περιορισμένα (διάφορες τρίτες χώρες), κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ πιο συντηρητική από μια γυναίκα του "πολιτισμένου" κόσμου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτή η γυναίκα θα είναι πιο εύκολη ή πιο δύσκολη από μία άλλη γυναίκα (του πολιτισμένου κόσμου". Επίσης, αν μια γυναίκα ζει σε μια κλειστή κοινωνία όπως για παράδειγμα σε ένα χωριό, αν αυτή η γυναίκα λοιπόν είναι λίγο ζωηρή, τότε αμέσως θα της βγάλουν κακό όνομα στο χωριό. Αν όμως η γυναίκα αυτή ζούσε σε μία πιο ελεύθερη κοινωνία, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Όπως βλέπουμε λοιπόν, ο παράγοντας κοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στο πόσο εύκολη ή δύσκολη θεωρείται μια γυναικά.

Οι δυνατότητες και οι πειρασμοί που έχει η κάθε γυναίκα

Πολλές γυναίκες κατηγορούν κάποια "φίλη" τους, γνωστή τους, κ.τ.λ. ότι είναι εύκολη ή ότι το παίζει δύσκολη κ.τ.λ. Αυτός ο τρόπος σκέψης όμως κατά πάσα πιθανότητα πηγάζει από ζήλια. Η συμπεριφορά των ανθρώπων καλό είναι να κρίνεται και με βάση τις δυνατότητες που έχουν. Έτσι, μια όχι και τόσο εμφανίσιμη γυναίκα μπορεί να θεωρεί τις άλλες "εύκολες" ενώ για τον εαυτό της να θεωρεί ότι είναι σεμνή, ωστόσο στην πραγματικότητα μπορεί να είναι "σεμνή" ή "δύσκολη" απλά και μόνο επειδή δεν μπορεί δεν έχει τις ευκαιρίες μιας πιο όμορφης γυναίκας. Βέβαια υπάρχει και η εντελώς αντίθετη περίπτωση στην οποία μια γυναίκα που δεν είναι και τόσο εμφανίσιμη, γίνεται πιο εύκολη έτσι ώστε οι άντρες να ασχολούνται μαζί της και όχι με τις άλλες.

φώτο από:goldsardine

Τα θέλω της γυναικάς

Αναφερόμαστε στη φάση στην οποία βρίσκεται η κάθε γυναίκα. Αν για παράδειγμα μια γυναίκα βρίσκεται σε φάση που θέλει να περνάει καλά, τότε δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να είναι πολύ δύσκολη. Αντίθετα αν μια γυναίκα αποφασίσει να ζήσει με έναν άντρα, τότε για όλους τους άλλους θα θεωρείται πολύ δύσκολη δεδομένου ότι δεν θα ενδιαφέρεται ποτέ.

φώτο από:wwarby

Τα στάνταρ της γυναίκας

Αν μια γυναίκα ανεβάσει πολύ τον πήχη, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα θεωρείται πολύ δύσκολη δεδομένου ότι ελάχιστοι άντρες θα τηρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει. Βέβαια έτσι κινδυνεύει να μην μπορεί να βρει ποτέ τον πρίγκηπα του παραμυθιού. Από την άλλη πλευρά αν μια γυναίκα ρίξει πολύ το πήχη τότε σίγουρα θα βρίσκει πολλούς υποψήφιους γαμπρούς ωστόσο "κινδυνεύει" ορισμένοι άντρες να την θεωρήσουν εύκολη με την αρνητική έννοια.

Όπως καταλαβαίνουμε, η έννοια εύκολη ή δύσκολη είναι εντελώς υποκειμενική και δεν μπορεί να χαρακτηρίσει θετικά ή αρνητικά μια γυναίκα. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι η εύκολη και η δύσκολη γυναίκα έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

Εύκολη γυναίκα:

Ένας εύκολος άνθρωπος Προσιτή προσωπικότηταΑνέμελη ζωήΠερισσότερες εμπειρίεςΛιγότερες προκαταλήψειςΛιγότερη εξάρτηση Δύσκολη Γυναίκα:

Σταθερότερη προσωπικότηταΣυγκεκριμένες αξίεςΠιο ειλικρινείς σχέσειςΠερισσότερη αυτοπεποίθησηΛιγότερη ανασφάλειαΠερισσότερος συναισθηματισμόςΠόσο εύκολη είσαι; Απάντησε στο κουίζ για να μάθεις

Αλήθεια, εσύ πόσο εύκολη είσαι; Αν θέλεις να μάθεις τότε απάντησε στο παρακάτω κουίζ:

http://dynamikhgynaika.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ