2012-07-08 10:06:45
Φωτογραφία για «Δεν μπορούσα κάτι καλύτερο» λέει ο Hamilton
Ο Lewis Hamilton, o πιλότος της McLaren, κατετάγη 8ος στις κατατακτήριες δοκιμές του GP της πατρίδας του.

Ο Βρετανός δεν κατάφερε κάτι καλύτερο, όπως είπε, εξαιτίας της μειωμένης πρόσφυσης από τα ενδιάμεσα ελαστικά που χρησιμοποίησε και μάλλον δεν ικανοποίησε όσο θα ήθελε τους συμπατριώτες του.

Έπειτα από το τέλος της διαδικασίας ο Hamilton, ο οποίος ήταν ο ταχύτερος στο Q2, δήλωσε:

«Ήταν δύσκολα, όπως κάθε δοκιμές που γίνονται σε βρεγμένη πίστα, αλλά προσπάθησα πολύ. Για κάποιο λόγο, τα ελαστικά δεν απέδωσαν στο Q3 και δεν είχα πρόσφυση. Τα βρόχινα ελαστικά πραγματικά δούλεψαν καλά, έπειτα μπήκα στα pits (για να αλλάξω λάστιχα) επειδή νόμιζα ότι στέγνωνε η πίστα και αυτά (ενδιάμεσα ελαστικά) θα μου έδιναν καλύτερη πρόσφυση. Όμως, έπειτα γλιστρούσα πολύ.»

Ο Lewis συμπλήρωσε: «“Στην ζωή μου”, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί (τα ενδιάμεσα) δεν λειτούργησαν. Είναι πολύ, πολύ σπάνιο να μην μπορέσω να κάνω τα ελαστικά μου να αποδώσουν σωστά. Πίεζα και πίεζα όμως δεν είχα πρόσφυση. Κάτι δεν ήταν σωστό».


Ο Hamilton τόνισε ότι τα λάστιχα μείωσαν τις πραγματικές δυνατότητες της McLaren και είπε ότι ελπίζει να τα πάει καλύτερα στον αυριανό αγώνα. Όπως είπε: «Το μονοθέσιο είναι ταχύτερο απ' ό,τι έδειξε σήμερα, όμως δεν είχα πρόσφυση και δεν μπορούσα να πάω ταχύτερα. Έκανα ό,τι μπορούσα, δε μπορούσα κάτι καλύτερο».

Όταν ρωτήθηκε εάν εξεπλάγη από την πρώτη φετινή pole position της Ferrari, απάντησε:

«Η Ferrari είναι γρήγορη και τα ελαστικά λειτούργησαν καταλλήλως, όπως και αυτά στην Red Bull. Όμως δεν απογοητεύτηκα. Θα ήθελα να ήμουν πιο ψηλά στην κατάταξη, όμως η αυριανή ημέρα είναι αυτή που μετράει», σημείωσε με νόημα.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ