2012-07-08 05:15:05
Φωτογραφία για Απελπισμένη η Demi Moore
Στα πρόθυρα της κατάρρευσης για ακόμα μια φορά βρίσκεται η Demi Moore. Μετά τον χωρισμό της από τον 33χρονο Ashton Kutcher... που την έριξε στα πατώματα, η 49χρονη ηθοποιός έχει ν΄αντιμετωπίσει ένα ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα.

Οι κόρες της… δεν της μιλάνε πλέον! Όπως αναφέρουν τα ξένα tabloids, τόσο η 23χρονη Rumer, όσο και οι άλλες δυο κόρες της Scout και Tallulah, έχουν αποξενωθεί πολύ από τη μητέρα τους.

Μάλιστα λέγεται έντονα πως έχουν κόψει κάθε επαφή μαζί της, μιας και δεν αντέχουν να τη βλέπουν άλλο σε μαύρα χάλια από τότε που χώρισε με τον Ashton.

Μπορεί τους πρώτους μήνες να στάθηκαν δίπλα της και να τη βοήθησαν σε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε, αλλά πλέον, θέλουν να κρατήσουν τις αποστάσεις, μιας και δεν αντέχουν άλλο τη μιζέρια της.

Χώρια του ότι ακούγεται πως η επιθυμία τους να διατηρήσουν καλές σχέσεις και επαφές με τον Kutcher έφερε συγκρούσεις ανάμεσα σ΄εκείνες και την Demi Moore.

Μένει λοιπόν να δούμε πόσο θα συνεχιστεί αυτή η ψυχρότητα, με την 49χρονη ηθοποιό να είναι συναισθηματικό ράκος μετά απ΄αυτή την εξέλιξη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ