2012-07-07 09:38:05
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ...
Εντάξει, είχαμε καταλάβει περί τίνος πρόκειται και ότι μοναδικό τους μέλημα είναι να γίνουν αρεστοί στα πρόβατα και να εξυμνούν τους κοντούς,αλλά αυτό παραπάει.

Εφημερίδα...Πράσινης απόχρωσης, βγήκε σήμερα με το κείμενο που μπορείτε να δείτε στην πάνω φωτογραφία, στην πρώτη της σελίδα με αναφορά στην Εθνική ομάδα μπάσκετ!

Πλέον έχει χαθεί η μπάλα και το μόνο που μας δείχνουν ξεκάθαρα είναι ότι το τσούξιμο από το Ευρωπαϊκό που κατέκτησε ο Θρύλος στην Πόλη, αλλά και το Ελληνικό πρωτάθλημα, τους έχει αφήσει κουσούρια.

Δεν είδαμε να βγαίνουν όταν μαζεύουν φάπες οι ομάδες τους σε όλα τα αθλήματα με τέτοιες ατάκες και ειρωνεία.Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία, επειδή στην Εθνική παίζουν αρκετοί παίκτες του Θρύλου και ελάχιστοι έως...κανένας δικός (αλήθεια, δεν έχει παίκτες ο...εξάστερος στην Εθνική;;;) τους να ρίξουν χολή.

Βολευτείτε με τον... Sofo τώρα και με τον Αργύρη και τα άλλα θα τα δούμε στο γήπεδο, όπως τα είδαμε και φέτος. Σας τα λέγαμε, πολύ πριν αρχίσει η σειρά, ή μήπως όχι;


Στη διάθεσή σας να θυμηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πως σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα ότι τα γερόντια, δεν είχαν τύχη στο ΣΕΦ... Έτσι λοιπόν, σας λέμε από τώρα ότι ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ θα δείτε άσπρη μέρα.

Επειδή όπως είπαμε και παραπάνω, έχουμε καταλάβει περί τίνος πρόκειται, δε θ'ασχοληθούμε άλλο Απλά θα παραθέσουμε ερώτημα που έχει σημερινό πρωτοσέλιδο αθλητικής αφημερίδας της Βορείου Ελλάδας ( στη δεύτερη φωτογραφία) και αν μπορούν, ας το απαντήσουν...

Όταν το κάνουν, ας κρίνουν την απόδοση του Σπανούλη (τόσο πονάει;) και των υπόλοιπων παικτών που (τυχαία πάντα) ονομαστικά αναφέρθηκαν ΜΟΝΟ σε παίκτες του επιβήτορά τους!

Λοιπόν, ασχοληθείτε με τη...συμμαχία γιατί... "κολλήσατε" και αφήστε την Εθνική Ελλάδας, αλλά και τους παίκτες των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ. Άλλωστε, αυτοί είχαν τη διάθεση,την όρεξη αλλά και τις δυνάμεις να προσφέρουν. Όχι σαν κάτι άλλα γερόντια που προτίμησαν τις...διακοπές!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ