2012-07-05 16:18:03
Φωτογραφία για Όταν η Μarvel δε σταματά πουθενά
Το νέο μικρού μήκους φιλμ της Marvel, «Item 47», κυκλοφορούσε εδώ και μέρες ως φήμη εγείροντας απορίες σχετικά με το περί τίνος πρόκειται Οι ερωτήσεις απαντήθηκαν πια από την ίδια την εταιρεία, που μετά την θριαμβευτική επιτυχία των «Εκδικητών», δε χάνει ευκαιρία να δρέπει καρπούς -και δολάρια- με κάθε τρόπο από τις ταινίες της.

Για του λόγου το αληθές, το «Item 47» είναι ένα δωδεκάλεπτο φιλμ που θα κυκλοφορήσει σε BluRay και DVD συμπληρωματικά με την κυκλοφορία των «Εκδικητών». O τίτλος αναφέρεται σε ένα όπλο που προέρχεται από άλλον πλανήτη και πέφτει κατά λάθος στα χέρια ενός κακότυχου ζευγαριού (Λίζι Καπλάν και Τζέσε Μπράντφορντ), - οι οποίοι μάλιστα όχι τυχαία ονομάζονται Μπένι και Κλερ ώστε να παραπέμπουν στο θρυλικό εγκληματικό ζευγάρι Μπόνι και Κλάιντ- μετά την τελική μάχη των Εκδικητών. Δύο μυστικοί πράκτορες της S.H.I.E.L.D (Μαξιμιλιάνο Χερνάντεζ και Τίτους Γουέλιβερ) έχουν την αποστολή να τακτοποιήσουν το χαμό παίρνοντας πάση θυσία το όπλο και αιχμαλωτίζοντας στη συνέχεια το ενοχλητικό ζευγάρι.


Ο Λουίς Ντ'Εσποσίτο, πρόεδρος της Marvel Studios και σκηνοθέτης του «Item 47», δήλωσε συγκεκριμένα: «Ο κόσμος είναι άνω κάτω, έχει δεχτεί εξωγήινη απειλή και τα πάντα λειτουργούν πια τρελά. Έτσι, όταν το όπλο πέφτει στα χέρια δύο απλών θνητών, διαφαίνεται για αυτούς το εξής σημάδι για το μέλλον τους: Θα ληστέψουμε τράπεζες, θα αγοράσουμε ένα καράβι, θα πάμε στην Καραϊβική και όλα μας τα προβλήματα θα λυθούν μεμιάς.» Στόχος του φιλμ είναι να δείξει πώς οι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι αντιδρούν στις επακόλουθες συγκρούσεις των Εκδικητών και πώς χειρίζονται τη δύναμη.

Το δωδεκάλεπτο φιλμ της Marvel, που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 25 Σεπτεμβρίου, διαφέρει αφενός από τα προηγούμενα τετράλεπτα μικρού μήκους που κυκλοφόρησε η εταιρεία για το Thor και τον Captain America, ενώ παράλληλα προοιωνίζει τη μόδα των μικρών φιλμ, που θα λειτουργούν συμπληρωματικά στις ταινίες της Marvel, συστήνοντας στο ευρύ κοινό ακόμη και πιο άσημους υπερήρωες κατ' αυτόν τον τρόπο.

Το «Item 47» θα προβληθεί στο Comic-Con 2012 του Σαν Ντιέγκο, την ετήσια αφιερωμένη στα κόμικς και τη μαζική κουλτούρα διοργάνωση, που θα διαρκέσει όπως πάντα 4 μέρες, αυτή τη φορά από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου.

Η Marvel μελετά ήδη το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ιστορία με τα μικρού μήκους φιλμάκια, καθώς βασικός της στόχος πια είναι να συνοδεύει με τέτοιου είδους home-video κάθε ταινία της, γεγονός που το επιβεβαιώνει και η συγγραφή μικρού μήκους σεναρίων για τους «Iron Man 3», «Thor 2», and «Captain America 2».
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ