2012-07-05 11:08:07
Φωτογραφία για Toν... αυτοκτόνησαν, ενώ ο άνθρωπος είναι μια χαρά!
Και αναγκάστηκε να κάνει δημόσια δήλωση ότι ζει!

 Είναι από τα απίστευτα αυτής της ρημαδοκοινωνίας, που έχει χάσει πλέον τον αυτοέλεγχό της Διέδωσαν ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας Δημήτρης Ντούσκας αυτοκτόνησε υπό το βάρος οικονομικών προβλημάτων, μετά από υποτιθέμενη σύλληψή του στην Ηγουμενίτσα για εγκλήματα οικονομικής φύσης. Και αναγκάστηκε να κάνει δήλωση ότι ζει... Διαβάστε την ολόκληρη: "Με βαριά καρδιά και ύστερα από πιέσεις γνωστών και φίλων, αποφάσισα να κάνω αυτή την ανακοίνωση σχετικά με τις τρισάθλιες διαδόσεις και την κατασυκοφάντησή μου, για δήθεν σύλληψή μου από τις διωκτικές αρχές

στην Ηγουμενίτσα, για οικονομικά εγκλήματα. Από τις αρχές του Μάη το κύκλωμα των «ψευτοποστόλων» επιδόθηκε σε οργανωμένο σχέδιο-σενάριο διάδοσης της ακατανόητης είδησης, με στόχο, να τσαλακώσουν την προσωπικότητά μου και φυσικά να με εξοντώσουν ηθικά, κοινωνικά, πολιτικά και βιολογικά (χύθηκαν μπόλικα δάκρυα για την αυτοκτονία μου)
. Δηλώνω σε όλους όσους βομβαρδίστηκαν αυτές τις μέρες από τη βρωμερή αυτή είδηση των μεταπρατών της χυδαιότητας και του μίσους και ειδικά σε όσους δεν με ξέρουν, ότι έζησα και ζω με μια προγραμματισμένη φτώχεια κι εκ καταγωγής και εκ πεποιθήσεως, δεν είχα και δεν έχω σχέσεις με θερμοκήπια απατεώνων ούτε με συστήματα αρπαχτικών και καταχραστών του όποιου χρήματος. Στους κυρίους που δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν την ξαφνιαστική είδηση, αλλά προβληματίστηκαν με την εγκυρότητά της απ' την παροιμία «χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει», λυπάμαι για την στάση τους και για να μην ακυρώσω την παροιμία τους, δηλώνω ότι μπέρδεψαν τον καπνό με τις αναθυμιάσεις από το βούρκο της ψυχής τους και της ψυχής των αδίστακτων παραγωγών και παπαγάλων της είδησης. Γιατί φωτιά δεν υπάρχει".
katoci.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ