2012-07-02 22:07:46
Φωτογραφία για ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ
Τον τίτλο του κουφαίου προπονητή του πορτογαλικού πρωταθλήματος για την σεζόν που μας πέρασε, διεκδικεί ο νέος τεχνικός του Θρύλου Λεονάρντο Ζαρντίμ, με ανταγωνιστές τους Βίτορ Περέιρα και Πέδρο Μάρτινς.

Την απόλυτη επιβράβευση του σπουδαίου έργου που άφησε στην Μπράγκα, βιώνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Λίγες εβδομάδες μετά την ανάδειξή του σε κορυφαίο κόουτς της σεζόν που μας πέρασε, από ψηφοφορία των οπαδών, ο νέος προπονητής του Θρύλου διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου και από την πορτογαλική Λίγκα!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, την προσεχή Πέμπτη 5 Ιουλίου θα ανακοινωθεί το όνομα του κορυφαίου κόουτς της σεζόν 2011/12 στην Πορτογαλία. Ο 38χρονος τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου προπονητή για την προηγούμενη περίοδο, έχοντας να ανταγωνιστεί τον Βίτορ Περέιρα της πρωταθλήτριας Πόρτο, ο οποίος είχε απαχολήσει τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Πέδρο Μάρτινς της Μαρίτιμο.

Όσον αφορά την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή, θα αναμετρηθούν οι Χουλκ , Μουτίνιο, που ανήκουν στην πρωταθλήτρια Πόρτο και ο Βραζιλιάνος Λίμα της Μπράνκα, που επίσης έχει απασχολήσει τον Ολυμπαικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ