2012-07-02 12:52:03
Φωτογραφία για Αναγνώστρια καταγγέλλει την απαράδεκτη πολιτική δικτύου καταστημάτων παιχνιδιών
Παρά τα αμέτρητα παράπονα των καταναλωτών και παρα τα πρόστιμα που έχουν επιβληθει απο την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή... pelatis.blogspot.gr/#!/2012/03/blog-post.html στο JUMBO, εκείνοι δεν βάζουν μυαλό!! Θα πιέζουμε μεχρι να αλλάξουν μυαλά!

Ξεκιναμε ........ παλι ........ αντιπαλος μας η μεγαλυτερη αλυσιδα παιχνιδιων.

Απαιτουμε σαν πελατες να μπορουμε να αλλαζουμε τα ελαττωματικά προϊόντα ολες τις ωρες που το καταστημα ειναι ανοιχτο και οχι σε συγκεκριμνενες ημερες και ωρες.

Η πολιτκη αυτη ειναι παραδεκτη και εχει σαν σκοπο να αποτρεπει τους καταναλωτες να προβαίνουν σε αλλαγες βαζοντας επιτηδες περιορισμους και δυσκολιες.

Ελπιζουμε να σας εχουμε κοντα μας στην προσπαθεια μας γιατι θα πρεπει να μαθουμε επιτελους σε αυτη την χωρα - Να σεβομαστε τους νομους και τους κανονες (αυτο ειναι δημοκρατια).

- Να μαθουμε διεκδικουμε το δικιο μας.

- Να μην φοβομαστε τους μεγαλους και δυνατους.

Πιστεψετε στην δυναμη της φωνης μας.

‎1) Σε βάρος εταιρείας εισαγωγής και εμπορίας παιχνιδιών (JUMBO Α.Ε.) πρόστιμο ύψους 140.000 ευρώ για διατύπωση και χρήση καταχρηστικών γενικών όρων συναλλαγών, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να παρεμποδίζονται ή να δυσχεραίνονται οι καταναλωτές να ασκήσουν νόμιμα δικαιώματά τους σε περιπτώσεις αγοράς ελαττωματικών προϊόντων.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ