2012-07-02 11:14:03
Φωτογραφία για Ανεβαίνουν τα ασφάλιστρα των ηλεκτρονικών λόγω καταστροφής από κεραυνούς
Σύμφωνα με δεδομένα που κυκλοφόρησαν νωρίτερα αυτό τον μήνα από το Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Πληροφοριών των ΗΠΑ, η μέση αξία των αποζημιώσεων σε νοικοκυριά των ΗΠΑ για ηλεκτρονικές συσκευές από ζημιές που προκάλεσαν κεραυνοί, αυξήθηκε κατά 93% στο διάστημα 2004 ως 2011.

Μάλιστα, το έτος 2007 έφτασε στο υψηλότερο σημείο με μέση αποζημίωση $5,112 ανά νοικοκυριό. Αν και με την πρώτη ματιά τα στοιχεία μπορεί να δείχνουν μια αύξηση των τιμών των ηλεκτρονικών συσκευών, αυτό που στην ουσία δείχνουν είναι την ολοένα και αυξανόμενη διασυνδεσιμότητα αυτών των συσκευών στο μοντέρνο living room, με πολύπλοκους συνδυασμούς τηλεοράσεων/media box/κονσόλες που με ένα χτύπημα επηρεάζονται όλα.

Τα στοιχεία επίσης δείχνουν ότι οι χρήστες είναι όλο και πιο ενήμεροι για το κόστος των συσκευών τους και χρησιμοποιούν αντι-ηλεκτροπληξιακά και άλλα μέτρα προστασίας. Η Loretta Worters, Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου, τονίζει ότι ενώ οι αυξήσεις στις αποζημιώσεις έχουν αυξήσει τις τιμές των ασφαλίστρων, αυτό δεν αποτρέπει τους καταναλωτές να προμηθεύονται νέες συσκευές πιο πολύπλοκες και ταυτόχρονα πιο ευάλωτες σε ζημιές.
axortagos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ