2012-07-02 08:04:04
Φωτογραφία για Το παρασκήνιο του ξαφνικού χωρισμού
Η είδηση του χωρισμού του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς ξάφνιασε τα διεθνή media, μιας και το ζευγάρι δεν είχε δώσει κανένα δείγμα της κρίσης στον γάμο του. Βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αυτή την ώρα κάνουν το γύρο του ίντερνετ, ο ίδιος ο Κρουζ, που σε μερικές μέρες θα μπει στην έκτη δεκαετία της ζωής του, δεν είχε ιδέα για την απόφαση που είχε πάρει η επί πέντε χρόνια σύζυγός του – κάτι που γίνεται αντιληπτό και από το γεγονός ότι το διαζύγιο ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο της Χολμς.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η βρετανική DailyMail, «οι πηγές από το περιβάλλον της επιμένουν ότι τον ενημέρωσε πως θα ζητούσε διαζύγιο, απλώς δεν του έδωσε την ευκαιρία να ελέγξει τη διαρροή της είδησης, όπως είχε γίνει στο διαζύγιο με τη Νικόλ Κίντμαν». Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πριν από δύο μόνο εβδομάδες το ζευγάρι εθεάθη να περπατά χέρι χέρι, ενώ σε επίσημο event που παραβρέθηκε ο 50χρονος σταρ εκείνες τις μέρες δήλωσε: «Η γυναίκα μου δεν μπορούσε να είναι εδώ απόψε. (…) Είναι υπέροχη. Είμαι τόσο τυχερός που την έχω παντρευτεί».


Σύμφωνα πάντως με το RadarOnline, ακριβώς το γεγονός ότι ο Κρουζ ήθελε να ελέγχει τα πάντα, ήταν που έβαλε τέλος στον γάμο του με την 33χρονη ηθοποιό: «Η Κέιτι δεν ήθελε ο Τομ να παίρνει όλες τις αποφάσεις, ειδικά αυτές που είχαν σχέση με τη ζωή της Σούρι. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Η Κέιτι απλά αποφάσισε ότι είχε φτάσει η ώρα να αρχίσει και η ίδια να αποφασίζει τι είναι καλό για την κόρη της, ή τουλάχιστον να έχει ισάξιο λόγο στο μεγάλωμά της με τον Τομ –κάτι που γνώριζε όμως πως ήταν αδύνατο, αφού πάντα εκείνη ήταν η “κυρία Κρουζ”» αναφέρει πηγή της ιστοσελίδας, προσθέτοντας μάλιστα πως η είδηση του διαζυγίου χαροποίησε τους γονείς της Χολμς: «Ήταν δύσκολο για αυτούς να βλέπουν ότι εδώ και πέντε χρόνια η κόρη τους ελέγχεται πλήρως από τον Τομ. Ένιωθαν πραγματικά ότι την είχαν χάσει».
yupi
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Κόλαση επί της Γης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Κόλαση επί της Γης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ