2012-07-02 00:48:00
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!
Μπορεί ο τελικός του Euro να εξελίχθηκε σε... εφιάλτη για την Ιταλία αλλά αυτό δεν εμπόδισε τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αποθεώσουν τους ανώτερους Ισπανούς!

Gazzetta dello Sport: «Οι σπουδαίοι της Ισπανίας! Μεγάλη νίκη για την Ισπανία με 4-0. Φανερή η αθλητική και τεχνική ανωτερότητα των Ιβήρων, εξουθενωμένοι οι Ατζούρι στον τελικό».

Tuttosport: «Η Ιταλία κατέρρευσε στο φινάλε. Η Ισπανία πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θρίαμβος για την σούπερ Ισπανία με το 4-0 επί της Ιταλίας».

Corriere dello Sport: «Ιταλία, τέλος ενός ονείρου. Η Ισπανία πρωταθλήτρια Ευρώπης με τους Σίλβα, Αλμπα, Τόρες και Μάτα. Ποτέ καμία ομάδα δεν κέρδισε στη σειρά τρεις μεγάλους τίτλους».

La Stampa: «Η Ιταλία συγκλονίστηκε με το 4-0, η Ισπανία έγραψε ιστορία. Η Φούρια Ρόχα τρεις σερί μεγάλους τίτλους αλλά ο απολογισμός είναι θετικός για τους Ατζούρι».

football-italia.net: «Ισπανία τεσσάρων αστέρων τελείωσε το ιταλικό όνειρο. Μια εξουθενωμένη ιταλική ομάδα έχασε στο τελευταίο εμπόδιο καθώς η Ισπανία διατήρησε τον ευρωπαϊκό τίτλο της με το 4-0, με τους Ατζούρι να μένουν με 10 παίκτες για μισή ώρα».

Il Giornale: «Θρίαμβος της Ισπανίας, μεγάλη ήττα για τους Ατζούρι. Σαρωτικοί οι Ισπανοί μας νίκησαν με 4-0».

Corriere della Sera: «Ισπανία, ιστορική τριπλέτα! Ιταλία, αντίο στο όνειρο. Η Φούρια Ρόχα έγραψε ιστορία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντροπή ρε αλήτες!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ντροπή ρε αλήτες!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ