2012-07-02 00:02:03
Φωτογραφία για Τροχαίο στην Γέφυρα της Δέσπως - Έπεσαν πάνω στις κολόνες [Video]
Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην ε.ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στο ύψος της Λυγιάς.

Σε ένα σημείο καρμανιόλα στην ε.ο. αφού εδώ και πολλά χρόνια παραμένει σε κακό χάλι βάζοντας σε κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς.

Δεν είναι άλλο από την "Γέφυρα της Δέσπως". Στο σημείο αυτό ο δρόμος στενεύει απότομα με προειδοποιητικές πινακίδες να διαχωρίζουν τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και καθόλου φωτισμό.

Συνεχώς σημειώνονται μικροατυχήματα με τα αυτοκίνητα να παρασέρνουν στο πέρασμά τους τις πινακίδες ενώ άλλα να "καρφώνονται" στην κυριολεξία στα κράσπεδα, ειδικά για τους οδηγούς με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα.

Ένα τέτοιο τροχαίο σημειώθηκε εχθές στις 02:30 περίπου το πρωί όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Ηγουμενίτσα, με αλλοδαπούς επιβαίνοντες, παρέσυρε δύο από τις πινακίδες που βρίσκονταν στην διαχωριστική γραμμή. Ευτυχώς κανείς από τους δύο δεν τραυματίστηκε ενώ το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε με σοβαρές υλικές ζημιές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το σημείο την ώρα εκείνη περνούσε μέλος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας, ο Νίκος Μακρής, ο οποίος και ειδοποίησε την τροχαία, ενώ παρέμεινε στο σημείο ρυθμίζοντας την κυκλοφορία, αφού το Ι.Χ. από την σύγκρουση είχε ακινητοποιηθεί στην μέση του δρόμου, λόγω των σοβαρών ζημιών που υπέστη.

pamepreveza.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ