2012-07-01 23:00:29
Φωτογραφία για Άτυχος στον τελικό ο Δουβαλίδης
Χτύπησε σε εμπόδιο και τερμάτισε όγδοος Στον προκριματικό είχε καταφέρει να αντιδράσει σωστά. Χτύπησε το εμπόδιο, αλλά κράτησε την ισορροπία του. Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ελσίνκι, ο Κώστας Δουβαλίδης δεν μπόρεσε να το κάνει αυτό. Και χτυπώντας δύο εμπόδια μοιραία «φρέναρε» και τερμάτισε όγδοος στα 110 μ. εμπόδια με 13.59.

«Ετσι είναι τα εμπόδια, αυτά έχουν! Αυτή τη φορά το… βρήκα πολύ καλά!», είπε ο Δουβαλίδης, που δεν έχασε το χαμόγελό του μετά από την κούρσα. «Δεν πειράζει. Κρατάω από αυτή τη διοργάνωση την επίδοση του ημιτελικού και το γεγονός ότι έφτασα στον τελικό. Αισθάνομαι ευχαριστημένος», είπε ο Δραμινός που έτρεξε για πρώτη φορά σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης.

Νικητής όπως αναμενόταν ήταν ο Σεργκέι Σουμπένκοφ. Ο Ρώσος που πήγε στο Ελσίνκι με την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη, την οποία βελτίωσε στον ημιτελικό με 13.09, ήταν… απλησίαστος. Τερμάτισε σε 13.16 για να πάρει το χρυσό μετάλλιο, με δεύτερο τον Γκάρφιλντ Νταριέν, ο οποίος τερμάτισε σε 13.27 και τρίτο τον Αρτούρ Νογκά (13.27).
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ