2012-07-01 21:50:02
Φωτογραφία για ΣΤΟ... CLUB ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ! (PHOTOS & VIDEO)
Στο κλαμπ των... παντρεμμένων μπήκε πλέον ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Ιωάννα Γαλλή στην Βουλιαγμένη με πλήθος επωνύμων να τιμούν με την παρουσία τους την πανέμορφη τελετή, στην πιο ευτυχισμένη μέρα του μεσοαμυντικού του Ολύμπιακού και της αγαπημένης του.

Ξεχωριστή για τον Γιάννη Μανιάτη είναι η αποψινή βραδιά, αφού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ιωάννα Γαλλή, με κουμπάρο τον Χρήστο Χολίδη, μετά από μία σχέση αμοιββαίας αγάπης και εκτίμησης τριών χρόνων.

Στο μυστήριο που τελέστηκε στην Παναγιά Φανερωμένη στην Βουλιαγμένη παρευρέθηκε πλήθος επωνύμων, που τίμησαν με την παρουσία τους τον Γιάνη Μναιάτη και ευχήθηκαν στο νέο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον.

Στις δηλώσεις του ο Μανιάτης μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες έδειξε αρκετά ...τρακαρισμένος, κάνοντας λόγο για την μεγαλύτερη προσωπική στιγμή της ζωής του: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ήρθε εδώ σήμερα. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή μου. Σίγουρα νιώθω μεγάλο άγχος» ήταν τα λόγια του διεθνούς ερυθρόλευκου παίκτη, ο οποίος καλείται να βγάλει σε πέρας το ...δυσκολότερο μαρκάρισμα της ζωής του!

Δείτε το βίντεο του "Gossip-tv.gr":
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tην... δάγκωσε η Τζούλια!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tην... δάγκωσε η Τζούλια!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ