2023-10-02 16:30:02
Φωτογραφία για H Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη νέα κωμική σειρά του Alpha «Φόνοι Στο Καμπαναριό»
Μία happy συνέντευξη έδωσε η Ρένια Λουιζίδου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day με αφορμή την συμμετοχή της στη νέα αστυνομική κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”.

H αγαπημένη ηθοποιός, η οποία θα υποδύεται την αδερφή Αρσινόη στους Φόνους Στο Καμπαναριό, μίλησε για την πολυαναμενόμενη σουρεαλιστική κωμωδία και αποκάλυψε αποκλειστικές λεπτομέρειες για την πλοκή της σειράς: «Είναι αστυνομική κωμωδία, 12 επεισοδίων γιατί έχει ένα μυστήριο το οποίο λύνεται σταδιακά. Το μεγαλύτερο μέρος εκτυλίσσεται σε ένα μοναστήρι με 5 μοναχές και μέσα στο μοναστήρι γίνεται ένας φόνος ενός νεαρού άνδρα. Αυτό είναι πολύ κακό για τη φήμη της μονής, ταράζει τις μοναχές και αναλαμβάνει η αστυνομία να το λύσει. Είναι ένα ντουέτο αστυνομικών της συμφοράς που πέφτει σε “τοίχο” και δεν καταφέρνει να τον ανέβει οπότε οι μοναχές, στην προσπάθεια τους να σώσουν την τιμή του μοναστηριού, αναλαμβάνουν δράση και γίνονται ντεντέκτιβ
. Μπλέκονται σε μια σειρά από περιπέτειες, προσπαθώντας να εξιχνιάσουν το έγκλημα, στις οποίες περιπέτειες δεν περιμένεις ποτέ να δεις μοναχές να ανακατεύονται» και δήλωσε ότι πρώτη φορά συνεργάζεται με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Με την Ελισάβετ δεν έχουμε ξαναπαίξει μαζί, είχαμε συναντηθεί μόνο σε ένα guest και νομίζω ότι θα είμαστε ένα αστείο ντουέτο, αν κρίνω από αυτά που συμβαίνουν στο γύρισμα»

Σχετικά με την πορεία της σειράς, εξομολογήθηκε: «Είμαι πολύ αισιόδοξη, γίνεται μια πάρα πολύ προσεγμένη δουλειά, με πολύ μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια. Το σενάριο είναι πολύ αστείο όπως και η πλοκή, είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα είναι μία πολύ ωραία δουλειά» ενώ μίλησε και για την απουσία κωμικών σειρών στην τηλεόραση: «Είναι δύσκολο πια να κάνεις κωμωδία γιατί έχουν πάρει μια γραμμή καθημερινής προβολής οι σειρές και η κωμωδία δεν γίνεται σε καθημερινή βάση, είναι πολύ δύσκολο σεναριακά οπότε δεν βρίσκει πολύ χώρο η κωμωδία στην τηλεόραση»

Ακόμα, μίλησε για την οικογένεια της, το γιό και τον σύζυγό της καθώς και τη θεατρική παράσταση “Sexy Laundry”, στην οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη: https://youtu.be/UjqCQX0S2-U

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα». Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ