2012-07-01 11:49:46
Φωτογραφία για ΟΥΡΝΑΟΥΤ: ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Αξέχαστος έχει μείνει στον Τίνε Ούρναουτ, ο κόσμος του Ολυμπιακού όπως δήλωσε ο ίδιος στο πλαίσιο του 13ου Forthnet Group Beach Volley Tournament.

Ο Δημήτρης Τζούριτς και ο Σλοβένος Τίνε Ούρναουτ, βρέθηκαν στην παραλία «South Coast» και έλαβαμ μέρος στο 13ο Forthnet Group Beach Volley Tournament. Οι δύο παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν μαζί στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2008-2009, ήταν από τους κορυφαίους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά.

Ο Τίνε Ούρναουτ τόνισε:

«Ήρθα στην Αθήνα για να δω τους φίλους μου και να περάσω κάποιες μέρες διακοπών. Πάντα περνούσα καλά στην Ελλάδα και αισθάνομαι υπέροχα όταν βρίσκομαι εδώ.

Όσον αφορά στην συμμετοχή μου στο τουρνουά νομίζω ότι θα πρέπει άμεσα να κάνω σύνδεση Forthnet η οποία ειδικεύεται από ότι έμαθα στον τομέα της επικοινωνίας. Έτσι θα έχω σίγουρα καλύτερη επικοινωνία μέσα στο γήπεδο με τον Δημήτρη (γέλια).

Μου έχει λείψει το μπιτς βόλεϊ, μου έχει λείψει η Ελλάδα γιατί εδώ πέρασα ίσως ένα από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τους φίλους του Ολυμπιακού και τον τίτλο που πήραμε από τον Παναθηναϊκό το 2008. Μάλιστα τον τελευταίο πόντο τον πήρα μαζί με τον Δημήτρη και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ