2012-06-30 23:00:40
Φωτογραφία για ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
Από τη στιγμή που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έλεγε... «όχι» στις καλές προτάσεις ήταν δεδομένο ότι την επόμενη σεζόν θα μείνει μακριά από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στο "eurohoops.net", αφού όπως είπε θέλει να ξεκουραστεί αυτή τη χρονιά χωρίς να καθίσει στον πάγκο κάποιας ομάδας:

«Την επόμενη σεζόν θα ξεκουραστώ» δήλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για το Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να συμπληρώνει:

«Δεν ξέρω ακόμη αν θα είμαι στον πάγκο κάποιας ομάδας. Ουσιαστικά η πρώτη μας επιλογή πριν 15-20 ημέρες ήταν να συνεχίσουμε στον Παναθηναϊκό. Δεν ευοδώθηκε αυτή η προσπάθεια. Αυτό δε σημαίνει πως μπορεί να αμαυρωθεί μια 13χρονη πορεία. Ουσιαστικά αυτή η παρουσία μας ανέτρεψε τα δεδομένα».

Και συνέχισε: «Το να μείνει ένα προπονητικό τιμ όπως ήμασταν εγώ με τον Ζέλικο σε μία ομάδα για 13 χρόνια, σημαίνει πως έχεις σταθερές βάσεις, καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για αυτή την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε αφού χωρίς αυτούς δε θα ήταν δυνατόν να ήμασταν εκεί.


Ο κόσμος ο οποίος αγάπησε αυτή την προσπάθεια και αμείφτηκε με πολλούς τίτλους και πολλές χαρές. Είναι ένας συνδυασμός. Συνήθως ένας προπονητής μένει 2-3-4 χρόνια σε μία ομάδα κι εμείς σπάσαμε ένα σημαντικό ρεκόρ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα ξαναβρεθούμε στον Παναθηναϊκό ή κάπου αλλού. Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον».

Ο Ομπράντοβιτς πάντως "έκλεψε" την παράσταση στο Διεθνές Σεμινάριο προπονητικής Φαίδων Ματθαίου, το οποίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη στο κλειστό της ΧΑΝΘ και εκεί τους περίμενε μια έκπληξη. Περίπου 15 οπαδοί των «πράσινων» τους πλησίασαν και τους ζήτησαν να παραμείνουν στον πάγκο της ομάδας τους και την επόμενη σεζόν.

Στο μεταξύ ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟ χειροκροτήθηκε από τους 400 προπονητές που έδωσαν το «παρών» στο σεμινάριο, ενώ είχε αναλύσει το «Full court press». Νωρίτερα ο Δημήτρη Ιτούδης είχε παρουσιάσει την ατομική προπόνηση περιφερειακών παικτών, ενώ ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε μιλήσει για την επιθετική τακτική με τη μπάλα στο low-post.

Μάλιστα ο Ιταλός προπονητής – ο οποίος έχει ακουστεί για τους πάγκους Ολυμπιακού και ΠΑΟ - όταν συνάντησε τον Ομπράντοβιτς τον χαιρέτησε υποκλινόμενος θέλοντας να εκφράσει τον σεβασμό προς το πρόσωπό του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέθανε ο Γιτζάκ Σαμίρ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέθανε ο Γιτζάκ Σαμίρ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ