2012-06-30 22:33:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη σχετικά με το πρόβλημα του TAXISnet
Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το λογαριασμό με τον κλειδάριθμο που πήρα από την εφορία και μου βγάζει "λάθος κωδικό"...(αν και έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς κωδικούς που χρησιμοποιώ). ΟΚ σκέφτομαι συμβαίνουν αυτά. Όλα τα συστήματα σου δίνουν κάποια βοήθεια σε περίπτωση λάθος κωδικού. Κάνω λοιπόν κλικ στο link "Ξέχασα τον Κωδικό μου" και αφού καταχωρώ τα απαιτούμενα πεδία που μου ζητά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Σας ζητάμε συγνώμη!

Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500) Κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη διεύθυνση (URL) ή τον εξυπηρετητή δικτύου εμποδίζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε αργότερα. Σας ευχαριστούμε

Έχω ξαναπροσπαθήσει άπειρες φορές και μου βγαίνει συνέχεια το ίδιο μήνυμα. Προσπάθησα να κάνω και επανεγγραφή αλλά δεν γίνεται τίποτα. Αν κάποιος από εσάς έχει το ίδιο προβλημα ή κάποιοα λύση παρακαλώ πολύ να βοηθήσει(το helpdesk δεν δουλεύει γιατί είναι ΣΚ!). Αν όντως το ίδιο πρόβλημα το παρουσιάζει και σε άλλους τότε σίγουρα είναι πρόβλημα του συστήματος και θα πρέπει να λυθεί άμεσα γιατί οι διορίες τρέχουν!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ