2012-06-30 22:11:02
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη για την απώλεια του Θύμιου Καρακατσάνη
Άλλος ένας μεγάλος δάσκαλος έφυγε σήμερα απο τη ζωή. Ηθοποιός και Δάσκαλος .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και ας... προσευχηθούμε όλοι στον Θεό να τον πάρει υπό την σκέπη του.

Στεναχωρήθηκα πολύ όταν το έμαθα το πρωΐ ,ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν και θα είναι ένας μεγάλος δάσκαλος που δίδαξε αρχές και ήθος μέσα από τον αγαπημένο του Αριστοφάνη ,όλους εμάς που τον παρακολουθούσαμε με προσοχή ,πίσω από τα αδιαμφισβήτητα γέλια που προκαλούσε με το αριστοτεχνικό του θεατρικό παίξιμο στο σανίδι.

Μεγάλος Δάσκαλος που έφυγε και η Ελλάδα γίνεται όλο και φτωχότερη αν δεν ενέλθουν στην επιφάνεια όλης της κοινωνικής,πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν σε αντίθεση με τους φελλούς που επιπλέουν εφώ και δεκάδες χρόνια.

Καλό σου ταξίδι Θύμιο Καρακατσάνη .

Θα σε θυμάμαι πάντα όπως θα θυμάμαι τον Σωτήρη,πριν το Σωτήρη δεκάδες άλλους μεγάλους και μεγάλες ηθο-ποιούς και τελευταία και τον Βασίλη αλλά και τόσους άλλους που ίσως ξέχασα ή που δεν γράφω διότι ο κατάλογος είναι μεγάλος ,γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς της γενιάς αυτής και που δώσατε τη ζωή σας γι αυτό που κάνατε, με σκοπό να μας κάνετε καλύτερους ανθρώπους.

Δεν γίναμε όμως δυστυχώς.....αλλά η προσπάθεια σας συνεχίζεται τόσο από νέους ηθοποιούς που έχουν να δώσουν πολλά όπως και από εμάς που ως θεατές πήραμε πολλά από εσάς.

Τα Θερμότερα μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του .

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO: Σε έναν κόσμο χωρίς άγχος!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO: Σε έναν κόσμο χωρίς άγχος!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ