2023-07-01 15:30:03
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: «Το σκέφτομαι να περάσω κάποια στιγμή στη βραδινή ζώνη»
Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης και η ρεπόρτερ Μαρία Κοκολάκη τη ρώτησε για τον απολογισμό της φετινής σεζόν στο πρωινό, τη μετακόμιση στη μεσημεριανή ζώνη αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποιο βραδινό project.

«Περιμένουμε να δούμε πώς θα δομηθούν τα πράγματα για τη νέα σεζόν. Ήξερα από την αρχή ότι θα είναι μια χρονιά που θα «χτίσουμε», ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και χρόνος. Θα βάλουμε τα δυνατά μας τη νέα σεζόν», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Τι απαντά για τη μετακόμιση της εκπομπής της στη μεσημεριανή ζώνη;

«Έγινε μία κουβέντα πριν από λίγες εβδομάδες, είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο και μακάρι να πάει καλά. Ουσιαστικά είναι μέχρι και τις 14:00, είναι 12:00-14:00 η πρόταση που μου έγινε από το κανάλι.

Άκουσα τα επιχειρήματα, χωρίς να είναι πιεστικοί. Το συζητήσαμε και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Εγώ ούτως ή άλλως είχα κάνει συζήτηση να τελειώνει η εκπομπή στη 13:00. Ξέρω ότι ακούγονται πολλά αλλά βλέπουμε ότι πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό στο τέλος», επισημαίνει η Φαίη Σκορδά.


Υπάρχει το ενδεχόμενο να τη δούμε κάποια στιγμή σε ένα βραδινό πρόγραμμα, όπως το Voice που παρουσίασε εκτάκτως φέτος;

«Το σκέφτηκα κάποια στιγμή, είπα: τέλος, το αγαπάς το πρωινό αλλά θα πας βράδυ. Μου άρεσε, δεν το περίμενα αλλά ζορίστηκα. Πάντα όταν μου γινόταν πρόταση για πρωινό και βραδινό, έλεγα όταν τα παιδιά μεγαλώσουν, θα το κάνω. Αγχώθηκα με την πρόταση, το έκανα όμως, το ευχαριστήθηκα και το σκέφτομαι κάποια στιγμή να περάσω στη βραδινή ζώνη», απαντά χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ