2012-06-30 21:21:46
Φωτογραφία για ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΟ Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ!
Ανάβουν τα... αίματα λίγες μέρες πριν τον επαναληπτικό τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την ενέργεια της εκρηκτικής Βραζιλιάνας Ντάνι Μπολίνα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "thesporters.com", να... σφουγγαρίσει με σφουγγαρόπανο μια... φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.

Αναλυτικά Η βραζιλιάνα τηλεπερσόνα έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν με σέξι φωτογραφήσεις, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να προκαλέσει διαφημίζοντας την αγάπη της για την Κορίνθιανς.

Φόρεσε, λοιπόν, μια μπλούζα της αγαπημένης της ομάδας και άρχισε να... σφουγγαρίζει χρησιμοποιώντας μια φανέλα της Μπόκα, αντιπάλου της Κορίνθιανς στον προσεχή αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Σάο Πάολο. Εν συνεχεία φωτογραφήθηκε επί... το έργον και ανάρτησε τη φωτογραφία της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν συζητήσεις επί συζητήσεων ανάμεσα στους οπαδούς. Πώς το αντιμετωπίζουν όλο αυτό στο απέναντι στρατόπεδο; Μάλλον ως "καζούρα" θα έλεγε κάποιος παρά ως "πρόκληση".


Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τα λόγια του Φακούντο Ρονκάλια ο οποίος υπόσχεται απάντηση μέσα στο γήπεδο:

«Δεν είναι προκλητικό αυτό που έκαναν, αντίθετα το βρίσκω ωραίο. Αυτά τα πειράγματα των Βραζιλιάνων θα κάνουν το αίμα μας να βράζει στη ρεβάνς».

Με κάτι τέτοια, το θερμόμετρο και η αγωνία ανεβαίνουν λίγο πριν τη μεγάλη ρεβάνς του 1-1 στο "Λα Μπομπονέρα".Ο αγώνας διεξάγεται βράδυ Τετάρτης (ξημερώματα Πέμπτης, ώρα Ελλάδας) και το Στάδιο "Πακαεμπού" του Σάο Πάολο αναμένεται να πάρει φωτιά από 70.000 Βραζιλιάνους οπαδούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ