2023-06-21 19:48:53
Φωτογραφία για Εξαφάνιση βαθυσκάφους: Η πρώτη εικόνα από το σημείο των ερευνών, μετά τους αδιευκρίνιστους ήχους από τον βυθό
(AFP / OceanGate Expeditions)

Η πρώτη φωτογραφία από το σημείο αναζήτησης του αγνοούμενου βαθυσκάφους Titan ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας το διασωστικό πλοίο Deep Energy – την τελευταία ελπίδα στο συνεχιζόμενο «κυνήγι» του σκάφους – στη μέση του Ατλαντικού. Το οξυγόνο στο εξαφανισμένο σκάφος έχει πλέον μειωθεί σε μόλις 24 ώρες.

U.S. Coast Guard

Το υποβρύχιο έχασε την επικοινωνία με την OceanGate Expeditions, λιγότερο από δύο ώρες μετά την κατάδυση στο διάσημο ναυάγιο την Κυριακή, με πέντε άτομα στο σκάφος.

Μια αχτίδα ελπίδας φώτισε τη ζοφερή αναζήτηση την Τρίτη, όταν η ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι είχαν εντοπιστεί ήχοι «χτυπήματος» κάτω από το νερό.

Ωστόσο, παραμένει ασαφές αν ο κρότος προερχόταν από το βαθυσκάφος, αλλά έχει μετατραπεί πλέον το «επίκεντρο» της αποστολής.

Ορισμένοι ειδικοί λένε ότι το γεγονός ότι οι ήχοι ανιχνεύτηκαν, μπορεί να υποδηλώνει ότι το αγνοούμενο σκάφος βρίσκεται πιο κοντά στην επιφάνεια παρά τις αρχικές εκτιμήσεις.

Πηγή: DailyMail

https://www.ertnews.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ