2023-06-21 16:40:18
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: Η αλλαγή στην αρχισυνταξία και...ο Χάρης Λεμπιδάκης

Συζητήσεις επί συζητήσεων και σενάρια επί σεναρίων για τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, από τη νέα σεζόν. Ποιο βασικότατο μέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, που ρίχνει φέτος αυλαία, μετακινείται στην νέα εκπομπή που στήνεται τώρα στο κανάλι του Φαλήρου και θα παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά;

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com και του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, στενή συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, αλλά και μια από τις πιο έμπειρες αρχισυντάκτριες έχοντας καλύψει… πολλά χιλιόμετρα στον χώρο, η Αγγελική Γιαννακοπούλου, πρόκειται να αναλάβει την αρχισυνταξία της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ.

Η ίδια, έχει παράλληλα στα χέρια της ακόμα δυο προτάσεις, και μάλιστα για διαφορετικούς ρόλους, εκπομπές και πρότζεκτ, τις οποίες και σκέφτεται σοβαρά, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα δείχνουν ότι τελικά θα αναλάβει να φέρει εις πέρας την “κατασκευή” και “εκτέλεση” της νέας μεσημεριανής εκπομπής του σταθμού (12:00-14:00), που θα δίνει “πάσα” στη ζώνη που βρίσκεται τώρα επί της ουσίας με το Καλό Μεσημεράκι. Παρόλο που ακόμα δεν είναι επίσημο, η Αγγελική Γιαννακοπούλου δουλεύει ήδη, παράλληλα με το Καλό Μεσημεράκι που είναι ακόμα στον αέρα, για μια αρχική προετοιμασία της εκπομπής.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται και οι ζυμώσεις για την πλαισίωση της παρουσιάστριας, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να είναι το μοναδικό πρόσωπο που φαίνεται να έχει κλειδώσει, και μάλιστα με διπλό ρόλο στον ΣΚΑΙ. Από εκεί και πέρα, για την ίδια εκπομπή, όλο και περισσότερο ακούγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία, τόσο η Νάνσυ Παραδεισανού, που φέτος βρίσκεται στην εκπομπή “Γεια Σου”, στον ΣΚΑΙ, όσο και ο Χάρης Λεμπιδάκης, που φέτος βρίσκεται στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται”, στον ALPHA.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ