2012-06-30 14:58:03
Φωτογραφία για ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΡΟΥΙΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Διαδικαστικού χαρακτήρα φαίνεται πλέον ότι είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό, με τον Τύπο της Αργεντινής να αναφέρει την ύπαρξη μιας μικρής διαφοράς στο ποσοστό συνιδιοκτησίας που θα κρατήσουν οι ερυθρόλευκοι με την Χιμνάσια.

Πιο συγκεκριμένα, η προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες κάνει λόγο για ένα ποσό της τάξεως των 700-750 χιλιάδων ευρώ, πλην όμως αυτό που πρέπει να διευθετηθεί είναι το ποσοστό που θα κρατήσουν οι Αργεντίνοι.

Η ομάδα της Λα Πλάτα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", «διεκδικεί» το 40% του 19χρονου μεσοεπιθετικού, τη στιγμή που οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιπροτείνουν ένα ποσοστό της τάξεως του 30%.

Ωστόσο, πρόκειται για μικρή διαφορά, η οποία μπορεί εύκολα να διευθετηθεί, με δεδομένο μάλιστα ότι ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για το «βασικό σκέλος» της μεταγραφής.


Όλα αυτά, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του 19χρονου μεσοεπιθετικού, Φερνάντο Κοσεντίνο.

Ο Κοσεντίνο θα έρθει τόσο για να συζητήσει το θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο με τους διοικούντες τον ΠΑΟ (είναι μάνατζερ και του μεσοεπιθετικού των «πράσινων»), όσο και για να ολοκληρώσει τις επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Ρουίς.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μαζί με τον Αργεντίνο μάνατζερ να έρθει στην Ελλάδα και ο νεαρός διεθνής μεσοεπιεθτικός της Χιμνάσια Λα Πλάτα για να συζητήσει και αυτός με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Σε ό,τι αφορά τον Κοσεντίνο, εκτός από το θέμα του Ρουίς ο Αργεντινός ατζέντης θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και γι' άλλους παίκτες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ