2012-06-30 14:32:03
Φωτογραφία για Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση ο εμπρηστής του σκάφους - Εμπλοκή ακόμα 2 ατόμων
Σε σοβαρή κατάσταση, με εγκαύματα στο 80% του σώματος του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων ένας ...21χρονος από το Ρέθυμνο.

Ο νεαρός άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά, όταν -μαζί με έναν ακόμα συνεργό του- στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής πυρπόλησαν ένα σκάφος αναψυχής έξω από ένα κατάστημα πώλησης σκαφών στον Μακρύ Τοίχο στα Χανιά.

Τα δύο άτομα φέρονται να περιέλουσαν το σκάφος με βενζίνη και πέταξαν ένα αναμμένο στουπί, όμως στηθήκαν άτυχοι καθώς οι φλόγες τύλιξαν τον ένα.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έφθασαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες και διαπίστωσαν πως το σκάφος είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ υπήρχε και ένας άντρας ο οποίος είχε υποστεί αρκετά εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα του.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι Πυροσβέστες κατέσβεσαν την πυρκαγιά μετά από μια ώρα, αν και το σκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις των δύο εμπρηστών καταγράφηκαν καρέ-καρέ από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος εμπορίας σκαφών.


Το σκάφος που πυρπόλησαν είχε πρόσφατα αγοραστεί με σκοπό να χρησιμοποιηθεί σε θαλάσσια σπορ αλλά δεν είχε ακόμα παραδοθεί στον αγοραστή, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται στο εξωτερικό

Το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ έχει ήδη εντοπίσει το δεύτερο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς και ακόμα έναν επίσης Ρεθυμνιώτη, ο οποίος φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός του εμπρησμού, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ