2012-06-30 14:15:03
Φωτογραφία για Μπατίστ πρότειναν στην Ρεάλ
Στον... αέρα συνεχίζει να βρίσκεται η παραμονή του Μάικ Μπατίστ στον Παναθηναϊκό, την στιγμή που o ισπανικός Τύπος υποστηρίζει ότι ο παίκτης προτάθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κι εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Το τελευταίο -πιθανότατα- συμβόλαιο της επιτυχημένης καριέρας του θέλει να υπογράψει ο Αμερικανός σέντερ και όσο υπάρχει στασιμότητα στις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, τόσο το όνομά του θα «παίζει» για ομάδες της Ευρώπης. Παρά τα 36 του χρόνια, ο «Μιχαλάκης» εξακολουθεί να κάνει «γκελ» στους κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου και όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, έχει προταθεί και στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι παρά την θέση του, έχει ύψος μόλις 2.04, ωστόσο η εμπειρία και η δύναμη του, τον καθιστούν ως έναν εκ των κορυφαίων σέντερ της Ευρώπης. Παράλληλα ένα ακόμα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για την «βασίλισσα», είναι αυτό του Άντερσεν, το κασέ του οποίου ωστόσο φτάνει στα 2 εκ. ευρώ, ποσό που δεν προτίθεται να δαπανήσει ο ισπανικός σύλλογος.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ