2012-06-29 22:43:05
Φωτογραφία για Λουκέτο σε 60 οργανισμούς σχεδιάζει η κυβέρνηση - Μετάταξη για τους υπαλλήλους
Λίστα με 60 οργανισμούς και φορείς που μπορούν να καταργηθούν μέσα στο καλοκαίρι έχει ο πρωθυπουργός... σύμφωνα με πληροφορίες του "Εθνους".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα είναι μια κίνηση με ισχυρό συμβολισμό προς τους δανειστές της χώρας μας. Θα πρόκειται για την πρώτη κίνηση που θα κάνει η κυβέρνηση προς την κατεύθυνση της μείωσης του κράτους και στόχο θα έχει να πείσει ότι είναι αποφασισμένη να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, από τους 3.000 περίπου υπαλλήλους των εν λόγω οργανισμών, οι μόνιμοι υπάλληλοι μετατάσσονται, οι συμβάσεις δεν ανανεώνονται ενώ το πλεονάζον προσωπικό που δεν θα μεταταχθεί θα μπαίνει σε καθεστώς εφεδρείας για ένα χρόνο λαμβάνοντας το 60% του μισθού και στη συνέχεια θα απολύεται.

Στη λίστα περιλαμβάνονται:

Η Εταιρεία Έρευνας και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης "Σύνθεση", η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας "Αθήνα", το Ειδικό Ταμείο Οργάνωσης Συναυλιών της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων "Εδρα", η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας "Αλθαία", το Αθλητικό Κέντρο Χανίων, η ΟΚΕ, το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, η "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", η Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ, το Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο "Συν-ειρμός", το Ωδείο Αθηνών, ο Φορέας Διαχείρισης Δρυμού Σαμαριάς, η Εστία Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, η ΙΑΣΙΣ, η Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών, το Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής Περίθαλψης, το Λαογραφικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης και το Κέντρο Έρευνας - Περίθαλψης Σακχαρώδη Διαβήτη.
euro2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ