2012-06-29 21:55:07
Φωτογραφία για Ξύλο για το γκολ του Σαμαρά
Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε μετά το τέρμα που πέτυχε ο Γιώργος Σαμαράς στην Γερμανία, αφού Ελληνογερμανίδα που πανηγύρισε το γκολ, ξυλοκοπήθηκε άγρια σε καφετέρεια του Λιχτενράντε. Η άτυχη Ατζελίνα Λ. δέχτηκε μία δυνατή μπουνιά στο αριστερό της μάτι, το οποίο ήταν πρησμένο, ενώ είχε καλυφθεί και από πολύ μεγάλους μώλωπες. Παράλληλα έσπασαν και πολλά οστά γύρω από την περιοχή του ματιού της, έπειτα από την βάναυση επίθεση που δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στην fun zone στο Βερολίνο, με την ίδια ως μισή Ελληνίδα και μισή Γερμανίδα, να κρατάει μαζί της σημαίες και των δύο χωρών.

Όταν ωστόσο σκόραρε ο Γιώργος Σαμαράς, ισοφαρίζοντας σε 1-1, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε. Συγκεκριμένα άρχισε να πανηγυρίζει κι ένας άνδρας που καθόταν λίγο πιο δίπλα της, της είπε να... μαζέψει την σημαία της. Η επίθεση ωστόσο από τον «πυγμάχο», έγινε μετά το 4-2, αφού οι φίλοι της 19χρονης μητέρας πήγαν να πάρουν μπύρες και τότε βρήκε την ευκαιρία να της δείξει τον... ανδρισμό του.

Η Αντζελίνα μάλιστα δήλωσε ότι: «Μιλούσαμε και ξαφνικά είδα μια γροθιά να έρχεται στο πρόσωπό μου», ενώ λίγο πιο μετά κατέρρευσε και ο δράστης εξαφανίστηκε. Συνέχισε λέγοντας πως: «Πανικοβλήθηκα και άρχισα να κλαίω. Φοβήθηκα πως θα έμενε για πάντα», για να κλείσει δηλώνοντας ότι: «Προφανώς θα δω το επόμενο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο σπίτι μου».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ