2012-06-29 19:06:33
Φωτογραφία για Η γυμνή φωτογράφιση της 40άρας McCarthy!
Πολύ μεγάλη για να είναι σέξι; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο για την 40άρα Jenny McCarthy που, δεκαεννιά χρόνια μετά την πρώτη της φωτογράφηση για το Playboy, βγήκε για άλλη μια φορά από τα ρούχα της για τους αναγνώστες του δημοφιλούς αντρικού περιοδικού.

Κι αν σκέφτεστε ότι της έγινε PHOTOSHOPαρα μερβεγιέ… δικαίωμά σας. Τίποτα δεν αποκλείεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η γυμνή φωτογράφιση της πρώην Playmate κυκλοφόρησε την Παρασκευή (29/6) και πήρε τις καλύτερες κριτικές!

Το 1993 η διάσημη τηλεπερσόνα έκανε την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση και μπήκε στο εξώφυλλο του Playboy και τώρα επιστρέφει για να δηλώσει σε όλους ότι νιώθει υπέροχα για το σώμα της!

«Είμαι υπερήφανη για το σώμα μου. Οι φωτογραφίες είναι φανταστικές, φινετσάτες. Θα μπορούσαν να μπουν ακόμα και σε ένα περιοδικό σαν το W. Είναι πραγματικά πολύ κομψές», είπε στο People η McCarthy και συμπλήρωσε ότι «είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένες από κάποιες άλλες φωτογραφίσεις αστέρων που φορούν τα ρούχα τους».

Αποκάλυψε, επίσης, ότι αυτό που της αρέσει στο συγκεκριμένο περιοδικό είναι ότι δεν προβάλει υπερβολικά αδύνατες γυναίκες: «Η όψη μιας ανορεξικής γυναίκας είναι προκλητική. Έτσι ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω δίαιτα. Απλά πρόσεχα τη διατροφή μου».

Η Jenny McCarthy ήταν από τις δημοφιλέστερες ζουμερές υπάρξεις του Playboy τη δεκαετία του '90.
nooz.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ