2012-06-29 17:52:02
Φωτογραφία για Θύμα απάτης ηλικιωμένη γυναίκα στο Βόλο
Θύμα δύο άγνωστων έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της, επί της οδό Κωνσταντά, στο Βόλο, οι οποίοι, λίγο μετά τις 11 το πρωί, προφασιζόμενοι ότι ήταν φίλοι του ανηψιού της, μπήκαν στο σπίτι και, αφού ...ήπιαν καφέ, η ίδια τους έδωσε ποσό 400 € και στη συνέχεια με τη μέθοδο της απασχόλησης, ο ένας έψαξε τα άλλα δωμάτια και της έκλεψε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι δύο άγνωστοι χτύπησαν την πόρτα ημιυπόγειου διαμερίσματος, που διαμένει η γυναίκα ηλικίας περίπου 70 χρονών και της είπαν ότι είναι φίλοι του ανηψιού της και ότι του χρωστούσε χρήματα.

Η ηλικιωμένη τους έδωσε ποσό 400 € και τους πρόσφερε και καφέ, οπότε ο ένας εκ των δύο επιτήδειων μπήκε και έψαξε τα άλλα δωμάτια του σπιτιού και, με τη μέθοδο της απασχόλησης, έκλεψε, όπως δήλωσε, χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια οι δύο δράστες έφυγαν σαν κύριοι, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες γειτόνων.

Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών, που κατηγορούνται για απάτη και κλοπή, διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ