2012-06-29 14:00:08
Φωτογραφία για Κοιτάζουν Σίβοκ στο Λιμάνι
Τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό Τόμας Σίβοκ στέλνουν στο Λιμάνι οι Τούρκοι, ο οποίος δεν δέχτηκε να μείνει στην «προβληματική» Μπεσίκτας και βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ζαρντίμ.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού μετά την αποχώρηση του Όλοφ Μέλμπεργκ και τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου που θα μείνει εκτός δράσης σχεδόν για το πρώτο μισό κομμάτι της σεζόν.

Αυτό αναφέρουν και οι Τούρκοι στα δημοσιεύματά τους, όπου τονίζουν πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει στη λίστα του – μεταξύ άλλων – τον Τσέχο στόπερ της Μπεσίκτας, Τόμας Σίβοκ. Ο παίκτης δεν ανανέωσε το συμβόλαιό με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, λόγω των σφοδρών οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν την ομάδα (χρωστάει πάνω από 200 εκ. ευρώ).

Ο Τσέχος διεθνής αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε βασικότατος και στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν οι Τσέχοι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τους «ερυθρόλευκους».

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δίαυλο επικοινωνίας με την Μπεσίκτας και αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της, λόγω της σχέσης του Πορτογάλου μάνατζερ Ζόρζε Μέντες με το γραφείο του Μοχάμεντ Αφζάλ που έφερε στον Ολυμπιακό τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Μέντες έχει στενή συνεργασία με την Τουρκική ομάδα και πολύ καλή σχέση με όλους τους παίκτες του ρόστερ της, αφού οι περισσότεροι έχουν βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη μέσω του γραφείου του.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ