2012-06-29 12:00:15
Φωτογραφία για Διαβάστε παρακάτω πως η Εθνική Τράπεζα, στέρησε το μηνιάτικο αξίας 360€ από οικογένεια
Ενας ακόμα συμπολίτης μας -δείτε και προτείνετε ιδέες- πως θα περάσει και τι θα φάει αυτό το μήνα αφού η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος μας του στέρησε το μοναδικό εισόδημα αξίας 360€ παρακαλώ! που παίρνει από το ταμείο ανεργίας.

Διαβάστε το mail που μας έστειλε...

Θα ήθελα να σας πω την μικρή πικρη ιστορία μου, είμαι άνεργος και έχω ένα στεγαστικό δάνειο α΄ κατοικίας από την Εθνική τράπεζα, εδώ και 4 έτη, όπου ήμουν συνεπέστατος, αφού εργαζόμουν. Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο για να ενταχτώ στο νόμο Κατσελη και είμαι σε αναμονή για εξωδικαστικό συμβιβασμό όπως προβλέπει ο νομός καθώς η συμπληρωματική ευνοϊκή διάταξη που πήγε να περάσει η κυβέρνηση Παπαδημου λίγο πριν τις εκλογές βρήκε αντίσταση από τους τροικανους οπότε δεν πέρασε (πέρασε όμως η διάταξη για την ευνοϊκή ρύθμιση των δανείων των κομμάτων) η συγκεκριμενη διάταξη θα προέβλεπε μέσα σε όλα τα άλλα, ως μη αναγκαία την 2 μήνη αναμονή εξωδικαστικού συμβιβασμού με τις τράπεζες καθώς αυτές απαντούσαν αρνητικά ή και καθόλου στα αιτήματα των υπερχρεωμένων πελατών τους.


Σπατάλησα λοιπόν και 100€ για να τους στείλω ένα εξώδικο που τους ενημερώνω ότι το μοναδικό μου έσοδο για να ζήσω είναι το επίδομα ανεργίας μου 360€ και 400€ από την εργασία (ημιαπασχοληση) της συζύγου μου. Σήμερα επισκεπτόμενος το ΑΤΜ διαπίστωσα ότι είχαν πάρει όλο το επίδομα ανεργίας μου, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη πλέον η επιβίωση μου.

Και ήθελα να ξέρω εάν επιτέλους θα κάνει κάποιος σ αυτή την χώρα κάτι για εμάς που η κρίση μας διέλυσε?

Πόσα δις πρέπει ακόμα να πάρουν οι τράπεζες ώστε να χορτάσουν?

Πόσο καιρό ακόμα θα κάνω υπομονή για να μην ανεβώ κι εγώ στην Ακρόπολη?

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας,

Το όνομα μου δεν θέλω να δημοσιοποιηθεί, μην το μάθει η μάνα μου διότι έχει και καρδία. 

Επίσης εύχομαι στην διοίκηση και τους μετόχους της Εθνικής τράπεζας καλοφαγωτα τα 360€.

Συμπληρωματικά ο αναγνώστης αναφέρει: 

Τον προηγουμενο μηνα προλαβα και τα πηρα αυτον ομως οχι, τωρα απο οτι μου ειπε ο δικηγορος μου πρεπει να απευθυνθω στον τραπεζικο διαμεσολαβητη και τρεχα γυρευε.

 Σημειωσε επισης οτι ολη την αποζημιωση μου μαζι με οτι ειχα μαζεψει μετα απο 15 χρονια σκληρης δουλειας αλλα και με δανικα απο φιλους 47.000€ τα εδωσα με το που απωληθηκα ως αποπληρωμη δανειου της Εθνικης τραπεζα σας με υποθηκη το πατρικο μου σπιτι, στην ουσια ηταν ενας εκβιασμος της τραπεζας οταν ζητησα το δανειο, διοτι δεν της εφθανε το ενα σπιτι για ολο το ποσο των 130.000€ ηθελε κι αλλες εγγυησεις, και για να μην χασω και τα 2 σπιτια τωρα ( ειμαι το 20% και το υπολοιπο ειναι του αδερφου μου και της μητερας μου) αποφασισα να τους ξοφλησω ωστε να μην μεινουμε οικογενειακος στο δρομο. Τωρα ομως θελουν και το επιδομα ανεργιας μου οπως βλεπεις, πραγματικα οι ανθρωποι θελουν να μας λυωσουν.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ