2012-06-29 03:35:02
Φωτογραφία για Στρατούλης : Νεκροταφείο οικονομιών η Ευρωζώνη
Αιχμές για την πολιτική λιτότητας της Γερμανίας και πυρά κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας τη δήλωση της κ. Μέρκελ, ότι δηλαδή «όσο ζει, δεν θα αποδεχτεί την αμοιβαιοποίηση του δημόσιου χρέους των χωρών της ευρωζώνης», ο κ. Στρατούλης είπε ότι θέληση της Γερμανίδας καγκελάριου είναι τα πλεονάσματα να είναι της Γερμανίας και των πλουσίων χωρών του Βορρά και τα ελλείμματα και τα χρέη να είναι των χωρών μελών του Νότου.

Η ευρωζώνη έχει μετατραπεί σε «νεκροταφείο των οικονομιών» των χωρών μελών της και κυρίως των οικονομικά ασθενέστερων, δήλωσε ο κ. Δημήτρης Στρατούλης.

Αναφερόμενος στην επιστολή του κ. Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «κολοτούμπα» καθώς ο πρωθυπουργός μιλά για επικαιροποίηση και όχι για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Τέλος, για τον Θεόδωρο Πάγκαλο είπε ότι πρέπει να του δοθούν δύο βραβεία. Το πρώτο βραβείο, όπως δήλωσε, είναι αυτό της συχνότερης ρήψης «λάσπης στον ανεμιστήρα» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του ελληνικού λαού. Το δεύτερο βραβείο, το δικαιούται για την συμβολή του στην ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ