2012-06-29 00:13:00
Φωτογραφία για ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΕΚΛΕΣΤΟΟΥΝ! (PHOTOS)
O Μπέρνι Έκλεστοουν θα αποκαλύψει τα σχέδια για τη διεξαγωγή ενός γκραν πρι στους δρόμους του Λονδίνου.

Οι προτάσεις για τον αγώνα, τον οποίο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", ο ισχυρός άντρας της Φόρμουλα 1 κοστολόγησε στα 35 εκατομμύρια λίρες, θα παρουσιαστούν στη Βρετανική λέσχη αυτοκινήτου και θα είναι παρόντες οι πιλότοι της ΜακΛάρεν Λιούις Χάμιλτον και Τζένσον Μπάτον.

Η διαδρομή θα περάσει μπροστά από τα πιο διάσημα μνημεία της πόλης συμπεριλαμβανομένου και του Μπάκιγχαμ Πάλας και της πλατείας Τραφάλγκαρ.

Ο Εκλεστόουν πιστεύει πως το γκραν πρι θα είναι πιο συναρπαστικό από αυτό του Μονακό. Ο αγώνας πρόκειται να γίνει ο πιο πλούσιος του κόσμου με 120 χιλιάδες θεατές να νιώθουν την ένταση και την αγωνία από κοντά.

Συνολικά ο αγώνας θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια λίρες, μαζί με τα 25 εκατομμύρια για το κλείσιμο των δρόμων το Σαββατοκύριακο.Η ιδέα γεννήθηκε στον δαιμόνιο ιθύνων νου της F1 μετά από μια επίδειξη με μονοθέσια στην οποία πήραν μέρος ο Νάιτζελ Μάνσελ και ο Τζένσον Μπάτον.

Ας ελπίσουμε και τα δικά μας σχέδια στη Δραπετσώνα να μην ξεχαστούν σε κανένα ντουλάπι γραφείου, την εποχή που ο Έκλεστοουν αρέσκεται στο να φτιάχνει σιρκουι πόλης. Βλέπε και Νιού Τζέρσι του χρόνου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ