2012-06-28 23:01:38
Φωτογραφία για «ΖΑΡΝΤΙΜ VS... ΠΕΣΕΪΡΟ»
Οι δρόμοι του Ζαρντίμ και της Μπράγκα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, συναντιώνται και πάλι στις 26 Ιουλίου στο τουρνουά του Αλγκάβρε, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει ένα παλιό... «γνωστό». Τον Ζοσέ Πεσέιρο Χαμός επικρατεί στον πορτογαλικό Τύπο από τη στιγμή που ανακοινώθηκε οτι στο τουρνουά του Αλγκάβρε, στο οποίο θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός, τη θέση της Πόρτο πήρε η Μπράγκα. Το... «καυτό» θέμα που προέκυψε για τους Ίβηρες είναι οτι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στις 26 Ιουλίου την πρώην ομάδα του, η οποία συνεχίζει με τον Ζοσέ Πεσέιρο στον πάγκο της.

Είναι γνωστό οτι ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της Μπράγκα αφού ο Ζαρντίμ επιθυμούσε να έχει τα «κλειδιά της ομάδας», κάτι που του δίνεται η ευκαιρία να έχει στον Ολυμπιακό. Από την άλλη οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκουν ξανά μπροστά τους τον... αγαπημένο τους πρώην "πράσινο" Πεσέιρο.


Μνήμες φέρνει αυτό το όνομα... Τότε που οι "πράσινοι" μετά το 1-1 στο ματς του πρωταθλήματος είχαν βγάλει "γλώσσα" με... πρωτοπαλίκαρο τον Γκούμα, λέγοντας οτι το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 4-1 υπέρ τους. Τρεις μέρες αργότερα όμως υπήρχε το παιχνίδι με τον "πελάτη" στο Ναό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τότε που οι ερυθρόλευκοι... κέρασαν με τέσσερα γκολ τον ΠΑΟ μπας και βάλει μυαλό, (ξανα)βαφτίζοντας ουσιαστικά τον Ζοσέ Πεσέιρο σε... «Τεσέιρο»!

Με όλες αυτές τις συγκυρίες, από τη μία του Ζαρντίμ με την Μπράγκα και από την άλλη του Πεσέιρο με τον Ολυμπιακό θα γίνει το φιλικό στις 26 του Ιούλη το οποίο Έλληνες και Πορτογάλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ