2012-06-28 16:15:50
Φωτογραφία για «Θα έχει και συνέχεια...»
Η 3η θέση του Michael Schumacher στο ευρωπαϊκό GP σηματοδοτεί την επιστροφή του Γερμανού 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο βάθρο για πρώτη φορά σε αυτήν την δεύτερη καριέρα που ξεκίνησε στη Formula 1 το 2010.

Ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes-Benz, Norbert Haug πιστεύει ότι τώρα που ο Schumi έκανε την αρχή θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες ή και ακόμα καλύτερες στιγμές για τον 43χρονο σούερπ σταρ.

«Θα έρθουν κι άλλα βάθρα όταν του δώσουμε το μονοθέσιο που χρειάζεται από θέμα απόδοσης και αξιοπιστίας. Τα άσχημα αποτελέσματα φέτος δεν έχουν να κάνουν με εκείνον, θα μπορούσε να έχει 60-70 βαθμούς αν δεν είχαμε τόσα πολλά τεχνικά προβλήματα, το οποίο θα ήταν καλό και για εμάς στο Πρωτάθλημα κατασκευαστών. Είμαστε στην 3η χρονιά και ακόμα μαθαίνουμε, αλλά αν σκεφτούμε ότι έχουμε αρκετά περιορισμένο μπάτζετ σε σχέση με τις άλλες ομάδες έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Haug.


«O Michael είναι ένας σπουδαίος αθλητής και αυτό φαίνεται ακόμα περισσότερο τώρα, στη δεύτερη καριέρα του, καθώς είναι πολύ ανοιχτός και δέχεται κρίσιμα ερωτήματα. Είναι πολύ ισορροπημένος τύπος αλλά και πολύ σωστός καθώς δεν έχει ασκήσει καθόλου κριτική πάνω μας. Θα μπορούσε να είχε κάνει μεγάλο θόρυβο για όλα αυτά, και στη Valencia ήταν πραγματικά ευχαριστημένος. Θα μπορούσε κάλλιστα να πει 'έχω κερδίσει 91 αγώνες, γιατί να είμαι χαρούμενος;'. Αλλά ήταν πολύ χαρούμενος πραγματικά. Ένα γύρο πριν από τον τερματισμό ήταν 5ος αλλά μπορώ να σας πω πολλές παρόμοιες ιστορίες που ήταν στην ίδια θέση και ξαφνικά τα πράγματα πήγαν στραβά», πρόσθεσε.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ