2012-06-28 14:16:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει κινηματογραφικό όμιλο για μη πληρωμές
Πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για τους κινηματογράφους Odeon και γενικά για τον Όμιλο Odeon και το γεγονός ότι δεν πληρώνουν τους υπαλληλους τους.

Το ποτήρι βασικά έχει ξεχειλίσει, τρίτη φορα μέσα σε έναν χρόνο (από πέρσι το καλοκαίρι, περίοδο Χριστουγέννων, και περίοδος Πάσχα και φετινό καλοκαίρι) μας κάνουν την ζωή κόλαση με το να μην μας πληρώνουν, μας κάνουν να ζούμε σαν γυφτοι, μας χρωστούσαν, ένα μηνα, μετά δυο, μετά τρις, μετά πάλι έναν μηνα, και τώρα μόλις τελειώσει ο Ιούνιος θα μας χρωστάνε 4 μήνες πληρωμών.

Το θέμα είναι πως λέγανε πως θα μας πληρώσουν πριν τις εκλογές, μετά έγινε μετά τις εκλογές, τώρα είναι αβέβαιο, και μάθαμε πως ίσως γίνει και κάτι πολύ άσχημο στην odeon (θα δείξω ανωτερότητα και θα αναφέρω τι μονο και μονο από ευγενεια, αλλα αν συνεχιστεί όλο αυτό θα ξαναμιλήσω και θα τα πω όλα) και μείνουμε όλοι και χωρίς δουλειά και χωρίς να πάρουμε αυτά που μας χρωστάνε.


Είναι δυνατόν;; 4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ; ΚΑΙ ΔΕΝ Μιλάει κανεις; Ούτε μια ενημέρωση στο προσωπικό ούτε τίποτα. Απλά περιμένουμε σαν τους μακακες και μας λένε πως αν δεν τους κάτσει και κάτι, παιζει να γίνει αυτό το κάτι πολύ άσχημο...Καταλαβαίνετε εε;

Εγώ ξέρω πως αν δεν έχω πληρωθεί μέχρι την Παρασκευή, μιας και οι περισσότεροι συνάδελφοι μου κοιτάνε μονο την πάρτι τους και δεν κάνουν κάτι τα ζώα, δεν λένε να μιλήσουμε και να κάνουμε κάτι όλοι μαζί, αν δεν πληρωθώ μέχρι την Παρασκευή θα παω στα κεντρικά τους, μια κάποια μέρα, μια κάποια ώρα, μια κάποια στιγμή και θα γίνει χαμός εκεί, θα τρέχουν να σωθούν. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω τo ποτήρι έχει ξεχειλίσει και ήρθε ώρα για δικαιοσύνη, μιας και από το ΙΚΑ δεν είδαμε χαίρει, και το περίμενα ότι δεν θα δούμε χαίρει μιας και κάποιοι το έχουν κώνε και εκεί. Η ώρα της δικαιοσύνης ήρθε και πιστεύω πως θα το καταλάβουνε και κάποιοι και χρυσοί και δίκαιοι φίλοι μου, αυτό και αν δεν έχουμε πληρωθεί μέσα στις επόμενες 2 μέρες θα ξεκινήσει η αντιστροφη μετρηση και μετά;; Θα περάσουμε πολύ ωραία Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ